Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy férfi milyen okokból akar...

Egy férfi milyen okokból akar gyereket?

Figyelt kérdés
Tehát lehet hülye kérdés, de egy nőnél előjönnek előbb-utóbb az anyai ösztönök, babusgatni akar egy gyereket, gondoskodni róla. Egy férfinél mik játszódnak le, ha kimondja, hogy gyereket szeretne?
2015. jan. 22. 19:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
akár nő akár férfi, nagyon hasonlítanak egymáshoz ilyen téren, főleg ha fizikai közelségbe kerülnek gyakran a babákkal
2015. jan. 22. 22:45
 12/26 anonim ***** válasza:
87%
Mert a gyerek az jo, ajandek, szorakoztato, es kihivas egyben. Most is itt szuszog mellettem. :)
2015. jan. 22. 23:02
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
A gyerek utáni vágy nem anyai vagy apai ösztön, csak szaporodási ösztön. Anyai/apai ösztön, amikor a te saját gyerekedet ismered, és meg tudod mondani, hogy pl. miért sír.
2015. jan. 22. 23:33
 14/26 anonim ***** válasza:
38%

Én még nem tartok ott vágyban, ezért csak gondolataim vannak róla.

Mindig úgy gondoltam, a szerelmi kapcsolat egy magasabb foka. Amikor együtt vagytok, megéltétek a szerelmet, és akartok együtt alkotni, teremteni valakit közösen. Az alkotás lehet művészi is vagy más, de lehet gyermek is.

2015. jan. 23. 01:20
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem hulye kerdes, de egy kicsit ugy hangzott, mintha mivel ok a masik nem, igy ok nem akarhatjak hasonlo okokbol mint egy no.

Csak nem anyai, hanem apai osztonbol. Ilyen is lehet. :)

2015. jan. 23. 01:42
 16/26 anonim ***** válasza:

01:20

Nem kotozkodesbol vagy bantasbol, de nem kell ilyen nyalasan. :)

2015. jan. 23. 01:43
 17/26 anonim ***** válasza:

16: Mi?

Mondom, hogy gondolom.

Én még sosem éreztem.

Ezért el sem tudom képzelni, hogy másnak enélkül lehet gyerekvágya. Pl. amikor valaki azÉRT keres társat, hogy vele családot alapíthasson, az nekem kínai.

Remélem, érthető.

2015. jan. 23. 01:55
 18/26 anonim ***** válasza:

Én értem a 17-est, azt hiszem.

Én is úgy gondolom, hogy a gyerek utáni vágy egy jól működő kapcsolatban jön létre. Amikor már megvan az ember, akitől gyereket akarsz. A szerelem egyik része. Nem úgy, hogy na, gyereket akarok, ki akar felcsinálni/szülni nekem.

2015. jan. 23. 02:53
 19/26 anonim ***** válasza:

Jó, és akkor mért van 0 pontom vajon.

Nem hasznos a válaszom?

Vasútmodellezésről írtam egy almatermesztő topicban, vagy mi?:)

2015. jan. 23. 03:13
 20/26 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok régóta tudom, hogy akarok majd gyereket...én szeretem a gyerekeket, jobban eltudok velük lenni, mint a felnőttek nagy részével...2-3 év múlva lesz is szerintem...
2015. jan. 23. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!