Ha a 20-25 éves gyereketek elvenne egy kis "zsebpénzt" és lelépne külföldre minden szó nélkül, hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Egyszer 17 évesen elegem lett mindenből, és elmentem szó nélkül 3 hónapra, persze kintről telefonáltam, megbeszéltük a dolgakat (érettségeig maradhattam), és végül küldtek pénzt is, mivel nekem nem volt sok.
Egyik ismerősömnek ezt meséltem, és most azt tervezi, hogy elvesz otthonról 3 millió forintot és elkezd utazgatni, aztán lesz ami lesz, közben meg szegény szülők nem is tudnák hol-merre jár.
Én a szülők helyében lehet feljelenteném lopás miatt, hogy tanuljon belőle :D
(azért be kell valljam ha nem lennének kötelezettségeim, pl. egyetem, akkor lehet én is elmennék a semmibe és egy szép szigeten tengetném napjaimat)
2015. jan. 22. 08:05
11/11 anonim válasza:
Te mit éreznél,ha a barátod mondjuk eladná a kocsid, amiért te megdolgoztál és a pénzből meg elmenni kaszinózni, szórakozni, mert neki ahhoz volt kedve? Hát ultra gáz ez az "ismerősöd".És annyira setét, hogy büszkén el is mesélni másoknak? Irtó primitív lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!