Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a 20-25 éves gyereketek...

Ha a 20-25 éves gyereketek elvenne egy kis "zsebpénzt" és lelépne külföldre minden szó nélkül, hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Egyszer 17 évesen elegem lett mindenből, és elmentem szó nélkül 3 hónapra, persze kintről telefonáltam, megbeszéltük a dolgakat (érettségeig maradhattam), és végül küldtek pénzt is, mivel nekem nem volt sok.

Egyik ismerősömnek ezt meséltem, és most azt tervezi, hogy elvesz otthonról 3 millió forintot és elkezd utazgatni, aztán lesz ami lesz, közben meg szegény szülők nem is tudnák hol-merre jár.

Én a szülők helyében lehet feljelenteném lopás miatt, hogy tanuljon belőle :D

(azért be kell valljam ha nem lennének kötelezettségeim, pl. egyetem, akkor lehet én is elmennék a semmibe és egy szép szigeten tengetném napjaimat)

2015. jan. 22. 08:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Te mit éreznél,ha a barátod mondjuk eladná a kocsid, amiért te megdolgoztál és a pénzből meg elmenni kaszinózni, szórakozni, mert neki ahhoz volt kedve? Hát ultra gáz ez az "ismerősöd".És annyira setét, hogy büszkén el is mesélni másoknak? Irtó primitív lehet.
2015. febr. 1. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!