Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meleg a fiam! Ti, hogyan...

Meleg a fiam! Ti, hogyan tudtátok meg és hogyan dolgoztátok fel?

Figyelt kérdés
Fel lehet ezt dolgozni egyáltalán?Eltudjátok fogadni a párját?A testvérek mit szólnak ehhez?Apák,hogyan viszonyultok hozzá?

#meleg #hozzáállás #homoszexuális.fiam
2015. jan. 19. 14:02
1 2
 11/15 anonim válasza:
91%

Mindenki aki elítéli vagy nem nézi jó szemmel a melegek kapcsolatát az gondoljon bele abba, hogy mi lette ha mondjuk ugyan ez az előítélet nem a homoszzexuálisokkal lenne hanem a heteroszexuálisokkal vagy a biszexuálisokkal.

Én nem mint szülő írtam hanem a másik oldal "képviselőjeként".

2015. jan. 19. 16:26
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
El kell fogadnod Őt is, és el kell fogadnod majd a párját is. Sok nehézség árán felnevelted. Te sem, és a fiad sem tehet arról, hogy ilyen lett. Ez a fogantatása pillanatában eldőlt. Szereted? Akkor szeresd ezután is. Nem változott meg, csak bevallotta. Ha a család látja, hogy elfogadod, támogatod, esetleg megvéded, akkor ők sem fognak rossz szemmel nézni rá.
2015. jan. 19. 22:12
 13/15 ftf1983 ***** válasza:
97%

Sose értettem, hogy miért rögtön a HIV-vel kell rémisztgetni, ha valakiről kiderül, hogy meleg. Egy heteró gyerek ugyanúgy elkaphat bármit, mint egy meleg!

Kedves Kérdező!

A legjobb, amit tehetsz, hogy elfogadod és támogatod. Ha valóban szereted, akkor ez nem fog semmin se változtatni. Ha jó szülő vagy, akkor azt nézed, hogy a gyereked boldog legyen és ha azt egy azonos nemű pár mellett leli meg, akkor ebben kell támogatnod!

2015. jan. 20. 11:37
 14/15 anonim válasza:
98%
Én egy apuka vagyok. Szerencsére nem kerültem még ilyen helyzetbe. Az viszont biztos, hogy ha bármikor azzal állna elém bármelyik gyermekem, hogy a saját neméhez vonzódik én biztos, hogy elfogadnám a helyzetet. A párját is elfogadnám, ha látnám, hogy boldogok együtt.
2015. jan. 20. 17:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ!Nagyon érdekesek!Igazából én már 2 éve,hogy ezt az egészet elfogadtam.Sőt, alapjában véve, egész kis gyermekkorától fogva sejtettem.Lehet,hogy rosszul tettem fel a kérdést, mivel inkább olyan szülőkre voltam kíváncsi, akik nem tudják ezt megemészteni, elfogadni, vagy csak sejtik, hogy mi az ábra, de nem mernek róla beszélni.Nekik szerettem volna segíteni.Én nagyon-nagyon szeretem a Fiamat.Tökéletesen mindegy,hogy mit tesz, hogyan- ,és kivel él.Fenntartás nélkül elfogadom,mert valóban nem ő tehet róla.Sőt, senki sem tehet erről az egészről.Különböző fázisokon mentem keresztül, mint gondolom a legtöbb normális szülő, mert aki azt mondja,hogy nem ment át dolgokon, /lelkileg/, az szerintem hazudik.Nálunk a testvérek is tudják és mi szülők is.Beszélünk is arról, hogy milyen típusú fiúk jönnek be neki,éppen ki tetszik neki.Ha randira megy, kívánjuk,hogy az legyen az igazi.Igen,én is, mi is féltjük a betegségektől, de ugyan így a lányunkat is féltettük, míg férjhez nem ment.Tehát nekem semmi problémám nincs ezzel az egésszel.De, köszönöm a sok hozzászólást és örülök,hogy ilyen sokan támogatjátok őket és nem utálkoztok/ítélkeztek,mint a legtöbb ember.
2015. jan. 21. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!