Az normális ha a 16 éves barátom még az anyukájával alszik?
Valamelyik nap írta a barátom, hogy az anyujával alszik, mert szereti az anyukája ha vele alszik. Én ezen anagyon lesokkolodtam bár nem tudom. Van egy bátyja aki 18 éves ő is szokott az anyukájával aludni. Hosszasan ölelkeznek, és van hogy néha adnak véletlen egymásnak szájra puszit, mert anyuja befordítja a fejét. Amugy anyukája és apukája nincsennek már együtt.
Ez normális?
16/L
Ennyi idősen én is aludtam anyukámmal, ha apu ejjeles volt, és én otthon ( kolis voltam) sőt 1-2 szer volt, hogy apuval is... De nem mndig, nem mert anyu, apu akarta, nem volt veletlen piszi ölelkezes.,.semmi., csak este sokáig dumaltunk náluk, es nem volt kedvem elmenni a szobámba pl apunál..
De ez így ebben a formában, ha igy van ahogy írod nem normalis az tuti
szerintem az más, amit az utolsó ír.
ez a kérdésben megfogalmazott dolog ez tuti beteges, mind az anyuka, mind a fiai részéről.
egyébként itt az anyuka az elmebeteg, ő veszi rá a gyerekeit, meg ő fordítja oda a fejét.
a gyereknek meg az a normális, amit a szülő tanít neki. ha így nevelte, akkor neki ez a normális.
meg kell tanítani a barátodat, hogy ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!