Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig várjak a gyerekre?

Meddig várjak a gyerekre?

Figyelt kérdés
Párom 38 éves én 26, a gyerektéma szinte naponta felmerült köztünk. De a párom ma elmondta, hogy fél attól, ha gyerekünk születik akkor nem lesz olyan a kapcsolatunk mint most. Én viszont már nem tudok várni. De elhagyni sem tudnám. Mit csináljak?
2015. jan. 6. 19:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
26%
Utolso elotti*
2015. jan. 6. 20:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Tényleg más lesz a kapcsolatotok, ezt tapasztalatból, egy fél éves kisfiú anyukájaként írom.

Valamilyen szinten össze is hoz egy baba, valamilyen szinten meg eltávolít. De őszintén szólva, én nem rágódom ezen. Ez egy ilyen időszak. Legalábbis mi ezt tapasztaltuk. Valóban rajtatok múlik, hogy hogyan alakul ez köztetek.

Ha lesz egy babátok, lehet hogy megbánja ezt az önző kijelentését, hogy már nem olyan a kapcsolatotok, mint azelőtt. :)

2015. jan. 6. 20:41
 13/18 anonim ***** válasza:
55%

Ha olvassa az ide írogatók kommentjeit, akkor jogos lehet a félelme. Ma nagyon sok nő szülés után csak a gyerekkel törődik, a férjjel nem.

Ha te nem leszel a gyerek rabja, akkor nem lesz gond.

De ezt vele kell megbeszélned.

2015. jan. 6. 20:43
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
Mióta vagytok együtt? Ideálisak egyáltalán a feltételek a gyerekhez? 26 évesen szerintem még nincs hova sietned.
2015. jan. 6. 21:02
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, tessék néhánnyal alattad van az utolsó kérdés, ahol a szülés eléggé úgy tűnik, hogy jóvátehetetlenül szétszedett egy működő kapcsolatot:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__64..

Na, mi férfiak akarjunk gyereket vállalni? (banyek, még én is tartanék tőle, pedig 17 éve vagyunk együtt a párommal, tehát tényleg befejezzük egymás mondatait... de nem tudom, mit hozna ki belőle egy terhesség-szülés, és ugye ez nem egy visszacsinálható dolog, ha mégsem működik)

2015. jan. 6. 21:03
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
Talán az anya is kevésbé lenne a gyerek "rabja", ha a kedves papai is foglalkozna vele normálisan, nem csak amikor kedve van.
2015. jan. 6. 21:47
 17/18 anonim ***** válasza:

A valasztas ele allitas szeintem hulyeseg. Ez azert is nehez kerdes, mert az rendben van, hogy te szeretnel mar gyereket, de o meg nem.

Az "eroltetes" semmire sem jo.

Itt valahogy a felelmenek kene megszunnie.

Probald valahogy meggyozni arrol, hogy ha lenne is gyerek, a kapcsolatotok rovasara attol fuggetlenul nem menne.

Ill. a gyerekvallalashos kesznek is kell ereznie magat az embernek.

2015. jan. 9. 02:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Valóban egy ideig a gyerek lesz az első. Ő akar a gyereked lenni. Az én párom már akkor féltékeny volt a gyerekre, amikor a pocakomba volt, hogy miért állandóan a gyerek holmikkal foglalkozom és nem vele. Lakás átrendezés is kiborította.
2015. jan. 9. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!