Szerintetek öröklődhet a párkapcsolatra való alkalmatlanság?
Nem örökölted, megtanultad. A kettő abban különbözik, hogy az öröklött dolgokkal nemigen tudsz mit kezdeni, a tanultak meg változhatnak.
Beleragadtál ebbe, talán édesanyád is azt mutatta feléd, hogy így vagytok ti jól ketten a "világ ellen". Nem rosszindulatból írom, hanem mert az egymásra utaltság, a nehéz időszakok nagyon szorosan összekovácsoltak benneteket, és nyilván bizonyos szempontból anyukád nagyon jó fej lehet, hogy nagyobb konfliktus nélkül is még együtt tudtok élni. (Nálunk amikor ennyi idősen még otthon laktam, folyton ellenőrizgetni akart, és nagyon gyerekként kezelt. Nálatok úgy tűnik, nincs így - vagy téged nem zavar.)
Egyelőre rá is érsz még erre, én is 24-25 voltam, amikor végleg elköltöztem a páromhoz.
Az sem biztos, hogy nem azért nem akarsz "kirepülni a fészekből", mert a jelenlegi kapcsolatodat nem érzed erre 100%-ban megbízhatónak.
Szerintem ha majd odaérsz, hogy gyereket vállalj, vagy komolyan foglalkozz a gondolattal, akkor talán feltámad benned az igény arra is, hogy ehhez való társat találj. Mert ehhez jól jön ugye az anyai segítség, de igazi társad benne mégiscsak a gyerek apja kéne legyen.
Felnottel. Valj le anyurol, mert elbaltazod az eleted.
Gondolom a jelenlegi parodba nem vagy szerelmes. Kulonben mindig vele akarnal lenni. Legyel szerelmes, ugy konnyebb lesz a levalas.
Johet a piros kez, de gondolkodj el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!