Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tavasszal születik a babánk....

Tavasszal születik a babánk. Ti hány éves kortól hagynátok egyedül az apjával?

Figyelt kérdés

2015. jan. 4. 18:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
89%

Miért, apuka tán idióta? Mert ha nem, akkor nem értem, hogy miért ne lehetne az első pillanattól a babával kettesben, aki UGYANANNYIRA az ő gyereke is, mint az anyáé.

Idiótáknak meg normális nő nem szül, én olyannak se szülnék, aki nem tud mit kezdeni a saját gyerekével, mert az ilyen férfi egyszerűen egy életképtelen balf..asz.

Én most várom az első babánkat, úgy gondolom, hogy simán egyedül hagyom az apjával az első pillanattól kezdve, mondjuk nyilván nem etetéskor, mert ha szopik a baba, ahhoz mindenképpen kellek, de minden mást az apja is ugyanúgy meg tud csinálni.

Nem szabad így kisajátítani a gyereket, nem csak az anyáé, és jó esetben az apja nem csak spermadonor, ne kezeljük már úgy. Az ilyen nők miatt az apának évekig semmi köze nem lehet gyakorlatilag a gyerekéhez, aztán meg megy a hiszti, hogy a 3 éves gyerekkel nem akar foglalkozni az apja... persze, hogy nem, mert nem is ismeri, hozzá sem érhetett szinte, nincs kötődés.

N26

2015. jan. 4. 19:50
 22/32 anonim ***** válasza:

Az tetszett h x hétig nem meri megfogni.

Mintha valami hörcsögről lenne szó

2015. jan. 4. 21:56
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

#22 Én írtam, hogy nem meri megfogni az elején. :)

Kézilabdázó a kedvesem, elég erős kézzel. Ők pedig annyira aprók és fél, hogy rosszul fogja meg őket még akkor is, ha csak leül és a kezébe adják. :)

Az unokahúgát 1 hónaposan vette kézbe először, az én unokaöcséimet még most sem meri, pedig az egyik már 3 hónapos.

Mondtam neki, hogy a gyerekedet úgyis kézbe fogod venni, de azért egyelőre nem merek rá mérget venni. :) Mindenesetre nem bánom. Imádja a kicsiket, imádni fogja a sajátját is, egyszerűen csak fél az erős és nagy keze miatt. :)

2015. jan. 4. 22:04
 24/32 Bence_ ***** válasza:
82%

Nekem furák ezek a kérdések.

Az a gyerek pont annyit az enyém mint az ővé. Csak az ő pocakjában növekedett.

Egy férfi nem medve, hogy megeszi kölkét.

Szoptatni nem tud azt ne várja el senki de ezen kívül minden másra képes.

2015. jan. 4. 22:14
 25/32 anonim ***** válasza:
54%
Külföldön élünk. 6 hétig voltam otthon, utánna visszamentem dolgozni. A férjem maradt otthon a gyerekkel.
2015. jan. 4. 22:58
 26/32 anonim ***** válasza:
61%
Hát kézilabdázónak én se merném odaadni. Kiviszi a parkba aztán hallom a közönség üvöltését: góóóóóól
2015. jan. 4. 23:37
 27/32 anonim ***** válasza:
71%
kérdező, nem éreznéd egy ici-picit abszurdnak, ha a gyereked apja itt megkérdezné, hogy hány éves korától hagyhatja egyedül veled a babátokat? mert a két kérdés között nincs különbség
2015. jan. 5. 09:02
 28/32 anonim ***** válasza:
28%

azért nézzük meg mélyebben a kérdést.

oda meri adni neked a kocsiját?

2015. jan. 5. 09:49
 29/32 anonim ***** válasza:
32%

"Egy férfi...szoptatni nem tud azt ne várja el senki de ezen kívül minden másra képes."

Erről azért ne legyél meggyőződve!!

:)

2015. jan. 6. 18:24
 30/32 anonim ***** válasza:
Folyamatosan nem tud max egy egy kortyot...
2015. jan. 6. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!