Hadd szülessen meg már az a baba, és utána tehetsz fel ilyen kérdést!!!!
2015. jan. 4. 18:33
13/32 anonim válasza:
Nem csak az apjára hagytam ott két hetes korban, hanem az édesanyámra is két szoptatás között.
2015. jan. 4. 18:39
14/32 anonim válasza:
Éves???? Na meg mit jelent, hogy egyedül? Nyilván 2 hetes korában nem lépek le mellőle 1 hétre.. Mondjuk 6 hónapos korától már nem csak az anyatejen fog élni, akkor hosszabb időre is, de egyébként minden további nélkül az apja gondjaira bíznám.
2015. jan. 4. 18:40
15/32 anonim válasza:
En mar a korhazban vele hagytam, amikor ki kellett mennem valahova:D
Az edesapja, nem Hasfelmetszo Jack!
2015. jan. 4. 18:47
16/32 anonim válasza:
Nem értik sokan,hogy nem mindenki teljesen egészséges.Na mindegy.Örüljetek neki,hogy a ti férjetek,apátok olyan tökéletes.Jó nektek!
2015. jan. 4. 19:15
17/32 anonim válasza:
"Nem értik sokan,hogy nem mindenki teljesen egészséges."
Akire ez igaz, annak nem is szülnék. Innentől kezdve pedig megint ugyanoda jutunk. Az első pillanattól rá bíznám. Az más kérdés, hogy tuti nem meri majd megfogni 3-4 hétig, de talán addigra már elég gyakorlata lesz (unokaöcsikkel, unokahugikkal) és mégis sikerül rábeszélnem, hogy nem lesz semmi baja a babának.
2015. jan. 4. 19:29
18/32 anonim válasza:
Az első perctől kezdve.Egyenrangú szülők lesztek.Ugyanolyan joga és kötelessége ellátni a babát mint neked.
2015. jan. 4. 19:38
19/32 anonim válasza:
Én úgy tervezem, hogy kb. a gyerekágy végén, 6-8 hét után visszamennék dolgozni. Szeretnék gyereket, de nem akarok otthon bezárva élni, kipróbáltam már gyerek nélkül, depressziós lettem. Plusz többet is keresek. Plusz az ő családjában sok gyerek van, többet ért hozzájuk, mint én.
Ebből kiindulva a kéthónapos gyerekünk már az egész napokat vele fogja tölteni.
Na persze ő jó apa lesz, nem úgy tekint a gyerekre, hogy majd lehet vele focizni, ha anyuci felnevelte. De aki olyan, annak nem is szülnék :)
2015. jan. 4. 19:39
20/32 anonim válasza:
Miután hazaértünk, ő vigyázott rá, ha fürödtem, főztem stb. Hat hetes kontrollra se vittem magammal a fiunkat, vigyázott rá a férjem. És később is, ha dolgom volt, rábízhattam. Nyolc hónap után visszamentem dolgozni, férjem van gyeden. Eszembe sem jutott, hogy években gondolkodjak egy ilyen kérdés tekintetében. Te miért teszed, kérdező?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!