Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek, hogy a 17 éves...

Engednétek, hogy a 17 éves lányotok MINDEN hétvégét Budapesten töltsön?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmet kísérném el hétvégente, ez úgy nézne ki, hogy pénteken, vagy szombaton elmegyünk, szombat délután elintézi a dolgát és vasárnap délután/este elindulunk haza. Anyagilag nem jelentene megterhelést, de mondta, hogy fizeti a benzint és a szállodát, csak menjek vele, hogy ne legyen egyedül.

Azért alszunk majd ott, mert az odaút "csak" 2 és fél óra kb, egy nap egyikünk sem akar 5 órát vezetni.

Sok barátunk van Pesten, amúgy is megyünk oda 1-2 havonta.

Mennyire nehezen mennétek ebbe bele?

2015. jan. 2. 22:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Énektanárhoz jár, péntek estétől vasárnap estig? Haha, jó erős torka lehet akkor...
2015. jan. 2. 22:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Mintha már olvastam volna pár kérdésedet, olyan Deja Vu-m van.:D

Ha úgysem látnak napokig a szüleid, akkor meg minek kell az engedélyük?:D

2015. jan. 2. 22:45
 13/19 A kérdező kommentje:

# 11/12

Nem, szombaton lenne az óra maga. De ugye nem indulnánk el akkor, meg fáradtak is lennénk, szóval senki nem akarná, hogy esetleg a fáradtság miatt balesetezzünk.

Így muszáj lenne maradnunk.

De azért majdnem mosolyogtam ezen a 'vicces beszóláson'.

# 12/12

Elég nehezen olvashattál bármit, ugyanis ez az első kérdésem. De nem gond, a déjà vu nagyon biztos dolog, ugyebár.

Azért jó lenne, ha tudná anya, hogy a hétvégéket nem fogom itthon tölteni.

2015. jan. 2. 22:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Mert szombaton van az óra, azért kell vasárnap délután/este hazaindulni? Kit nézel madárnak?
2015. jan. 2. 22:52
 15/19 A kérdező kommentje:

Hát, remélem, hogy anyával elhitethetem, hogy a barátnőm sötétben utál vezetni, ezért inkább ott alszunk és majd másnap, ebéd után indulunk haza.

Csak ugye majd mindig jön az, hogy találkoztunk XY-nak, meg ZY-nal és elmentünk még velük kávézni, vagy hogy nagyon nagy dugó volt, ezért későn értünk haza, stb.

14 éves korom óta gyakorlom ezeket

A Szilvesztert úgy töltöttem Budapesten, hogy végig azt hitte, hogy a szomszéd utcában vagyok, egy házibuliban.

2015. jan. 2. 23:03
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hazudozásban gyakorlott vagy. Mi a kérdés? Legalább itt ne hazudj, és ne nézz madárnak senkit.
2015. jan. 2. 23:08
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
Egy falusi liba vagy, aki próbál kitörni, de attól még paraszt marad.
2015. jan. 3. 00:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Én azt tanácsolom hogy inkább légy őszinte!

Sajnálom hogy az előző válasz 100%

Azért mert valaki falusi, miért ne leszavazni?

inkább tartoznék a falusi gondolkodású emberekhez, mint a városiakhoz.

2015. jan. 3. 01:23
 19/19 anonim ***** válasza:
93%

Nyugi, én is lepontoztalak. Nem a falusiakkal van a gond, hanem az olyanokkal, mint a kérdező, akik semmit se tudnak a világról, de nagyon nagyzolni akarnak. Ő most felutazik Pestre, ez mennyire menő dolog! Közben meg rajta kívül ezren teszik meg naponta.

De egyébként meg ugyanaz, aki feltett anno egy kérdést arról, hogy hazudik a szüleinek arról, hogy Bp-re megy szülinapozni, azok a szerencsétlenek meg azt hiszik, hogy iskolába ment. Végig provokált mindenkit, akkor is nyomatta ezt a megyünk szállodába, limuzint bérelünk, éttermeket látogatunk szöveget.

Gáz ez a liba és valószínűleg csak egy otthon ülő kiscsajról van szó, aki kamukérdéseket gyárt, hogy provokáljon. Hiszen ki olyan hülye 17 évesen, hogy értelmetlenül random idegeneket kérdez meg a szülei helyett bironyos szituációkról.

2015. jan. 3. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!