Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rosszul érzem magam a szüleim...

Rosszul érzem magam a szüleim miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretjük egymást és mindent megadnak nekem. Persze amit tudnak; mert nem vagyunk gazdagok. Karácsonyra is telefont kaptam; illetve ruhákat. De mégsem örülök nekik... Úgy érzem én nem vagyok jó nekik. Mindent megadnak, nekem pedig viszonoznom kéne. Tanulással... Jó tanuló vagyok, de néha becsúszik pár rossz jegy... Szörnyen szégyellem magam miatta és úgy érzem nem vagyok elég jó. Ők mindent megadnak... De úgy érzem,kihozom magamból a maximumot

Mit tegyek? 17/L

2015. jan. 2. 16:52
 1/5 anonim válasza:

Miért szégyelled magad? Ez van, nem tudsz rajta sajnos változtatni. Hidd el, nem kell szégyellned magad miatta. Szeresd őket, és próbálj meg segíteni nekik mindenben.

Minden jót!

2015. jan. 2. 17:01
 2/5 anonim válasza:
Igaz, hogy én 14 éves vagyok de velem is pontosan ugyanez van. Én megbeszéltem velük ezt az egészet. Azóta sokkal jobb:) Szerintem te is beszéld meg velük és mondd el nekik amit ide leírtál és amit érzel. És ha úgy adódna, hogy sírnod kell akkor nyugodtan tedd meg előttük, mert ők a szüleid és megfogják érteni. Hisz minden ember hibázhat és hibázik is néha.
2015. jan. 2. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Most komolyam néhány rossz jegy miatt érzed magad rosszul? Azért a szüleid, hogy eltaartsanak. Azt meg nekik kell eldönteniük, hogy futja-e telefonra vagy nem. Nehogy már bocsánatot kérj azért, mert megszülettél.
2015. jan. 2. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy kihozod magadból a maximumot, automatikusan elég jó vagy.
2015. jan. 2. 20:37
 5/5 kovpet ***** válasza:

"Mindent megadnak, nekem pedig viszonoznom kéne. Tanulással."

Nem. Szeretettel. Tanulmi azért kell, hogy ne legyél csöves...

2015. jan. 2. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!