Itt a Szilveszter, és a szüleim ilyenkor nem hagynak békén! Mit tegyek? Vágjak jóképet a dologhoz?
Figyelt kérdés
Egész évben veszekedések vannak, folyamatosan, ilyenkor meg karácsonykor, jönnek, hogy szeretet, együtt a család, menjek üljek le velük, beszélgessünk...
És tiszta ideg vagyok, mert most is be vannak zsongva, Tv-znék, neteznék, és jönnek folyamatosan a szobámba, szilveszterkor igenis menjek közéjük, meg beszélgessünk!
Éjfélkor is minden évben jönnek be hozzák a pezsgőt, koccintsak, boldog új évet blabla!
Nem hagynak nyugton!
Már elegem van ebből a sok évnyi vigyorgásból, hogy ilyenkor vágjak jó képet a dologhoz, január 2. án meg megint le lesz sz.va mindenki, meg veszekedések hada ismét!
Mit tegyek? Elegem van ebből!
Próbálnak úgy tenni ilyenkor, mintha de nagy lenne a családi összetartás, meg szeretet, amúgy meg nem!
2014. dec. 31. 16:33
11/11 anonim válasza:
Hát szard le, hogy ők mit gondolnak! Mondd meg nekik nyíltan a vélemyényedet, hogy mi a problémád, és akkor talán észhez térnek. Nekem is ilyen volt az anyám, folyton basztattak az apámmal, erre az volt a baja, hogy nem vagyok vidám. Karácsonykor egyenesen kényszerítettek, hogy mosolyogjak! Én elhibáztam, nem mertem megmondani, hogy szar szüleim vannak. Te mondd ki! Szar szüleid vannak! Mondd meg nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!