Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti is akarjátok, hogy ne...

Ti is akarjátok, hogy ne legyen családotok?

Figyelt kérdés

Én jól kijövök a családommal, de jobb ha nem lennének, mert nem szeretem őket...

Csak teher nekem..

18/F

2014. dec. 28. 13:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem, nem akarnám, hogy ne legyen családom. De majd mindezt te is így fogod érezni, hogyha már nem lesznek. Hidd el, hogy még problémákkal teli család is jobb, mint a semmi. :(
2014. dec. 28. 13:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
...és mi az akadálya, hogy 18 évesen ott hagyjad őket, ha már ennyire "nem szereted őket"??!
2014. dec. 28. 13:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát bogaram, ha annyira teher neked, akkor fogd a cókmókod, aztán irány surány. Keress albérletet, munkát, tartsd el magad.

Különben majd megszakad érted a szívem.

2014. dec. 28. 13:28
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem. Nem gondolom ezt. Én sem imádom őket, mindenkivel más a viszonyom, és nem felhőtlen. De a felnőtt lét nem abból áll, hogy csak olyan emberekkel beszélek, akik a haverjaim, barátaim, hanem egy érett lelkű, normális, felnőtt ember képes olyanokkal is kiegyensúlyozott kapcsolatot ápolni, akikkel nem tökéletesen ért egyet. Aki önmaga kicsi világában él, és saját maga körül pörög az megragadt egy gyerek szintjén. Aki felnőtt, az tudja kezelni a többi embert, be tud illeszkedni a társadalomba és megtalálja benne a maga helyét. Talán ideje neked is felnőni, nem csak számokban, hanem lélekben is!
2014. dec. 28. 13:28
 5/14 anonim ***** válasza:

2. Vàlszolonàl a pont. Koltozz el!

màr eltudod magadat tartani, ha annyira nem szereted a szuleidet akkor ne keljen a kenyelmes elet sem toluk hogy tartsanak el!!

veled is kàr volt kuszkodni, meg felnevelni!

2014. dec. 28. 13:29
 6/14 A kérdező kommentje:
még tanulok..
2014. dec. 28. 13:35
 7/14 anonim ***** válasza:
És ez miért akadályoz abban, hogy érzelmileg is felnőj?
2014. dec. 28. 13:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne tanulj. Már nem kötelező.. főleg nem a számodra terhes családod kontójára. Vagy ameddig hasznod van benne, addig hajlandó vagy elviselni a nem-szeretem családodat? Nagyon nagyvonalú dolog tőled..
2014. dec. 28. 13:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Te is már a retardált generációhoz tartozol, úgyhogy biztos lesz itt még sorstárs. Állj a saját lábadra! Bár tudom, hogy képtelen vagy erre, ezért még 40 évesen is anyád főztjét fogod enni attól függetlenül, hogy hatalmas teher ez neked.
2014. dec. 28. 13:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok sokkal idősebb nálad, de én sem voltam jóban anyámmal. Most, hogy elvesztettem (elköltözött/ elhagyott), éjjel-nappal csak rá gondolok, pedig nem nem szeretett, csak egy bizonyos koromig. Minden nap ezt kívántam, hogy bárcsak ne lenne itthon, mikor hazaérkezem, íme hát meglett a kívánságom, de nem érzem jól magam, sőt..

Nem akarok itt papolni az élet nagy igazságairól, csak tapasztalatból beszélek.

Ugyan nem tudom, hogy a te családodban mi áll fent, de várd ki, amíg felnősz és egyedül el tudod látni magad, mert gondolom az anyagi javakat biztosítják neked, addig örülj!

2014. dec. 28. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!