Ti is akarjátok, hogy ne legyen családotok?
Én jól kijövök a családommal, de jobb ha nem lennének, mert nem szeretem őket...
Csak teher nekem..
18/F
Hát bogaram, ha annyira teher neked, akkor fogd a cókmókod, aztán irány surány. Keress albérletet, munkát, tartsd el magad.
Különben majd megszakad érted a szívem.
2. Vàlszolonàl a pont. Koltozz el!
màr eltudod magadat tartani, ha annyira nem szereted a szuleidet akkor ne keljen a kenyelmes elet sem toluk hogy tartsanak el!!
veled is kàr volt kuszkodni, meg felnevelni!
Nem vagyok sokkal idősebb nálad, de én sem voltam jóban anyámmal. Most, hogy elvesztettem (elköltözött/ elhagyott), éjjel-nappal csak rá gondolok, pedig nem nem szeretett, csak egy bizonyos koromig. Minden nap ezt kívántam, hogy bárcsak ne lenne itthon, mikor hazaérkezem, íme hát meglett a kívánságom, de nem érzem jól magam, sőt..
Nem akarok itt papolni az élet nagy igazságairól, csak tapasztalatból beszélek.
Ugyan nem tudom, hogy a te családodban mi áll fent, de várd ki, amíg felnősz és egyedül el tudod látni magad, mert gondolom az anyagi javakat biztosítják neked, addig örülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!