Nálatok mennyire általános szülő-gyerek között az ölelés és hasonlók?
Nálunk egyáltalán nem divat az ölelgetés, puszi, ilyesmik, "totyogós" korom óta egyszer se ölelt meg anya, max ha köszöntünk valakit, akkor van ez az arcösszeérintős "puszi", és ennyi. Én teljesen le voltam döbbenve, mikor a barátomnál voltam, és láttam hogy őt anyukája megöleli, megsimogatja a hátát ha elmegy mögötte, ad egy puszit a feje tetejére.. (Ezeket nem állandóan, csak néha)
Nekem tök meglepő volt, fel se merült bennem, hogy ilyen van :DDD
Nálatok ez mennyire általános? :)
21/L
Én nem emlékszem rá, hogy gyerekként lett volna nálunk otthon ölelgetés puszilgatás, bár szeretet volt, az tény :)
A férjemmel sem vagyunk az az ölelgetős, simogatós típusok, de a kislányom 6 éves, és napjában nagyon-nagyon sokszor megölelem, ölbe veszem, megpuszilgatom... vagy csak elmegyek mellette és megsimogatom a haját, vagy kap egy puszit az arcára.. nos.. ezt már én érzem soknak.. :D De a kislányom azt mondja, szereti, és örül neki.
Nekem anyámmal egyáltalán nem volt ölelgetés-puszizkodás. Egy ilyen emlékem nincs.
Lányom 13 éves, vele pici korától fogva ölelkezünk, puszizkodunk, naponta többször, van hogy csak elmegy mellettem és megölel, szeret a nyakamon lógni:) De én is szeretem ölelgetni, csak úgy minden ok nélkül elkapom, és megszorongatom:) mindkettőnknek jó így, hozzátartozik a mindennapokhoz. Mondjuk a párommal is ölelkezősek, bújósak vagyunk. Nekem szükségem van a testi-lelki érinkezésre, szerencsére ezt ők is "jól viselik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!