Nagy szr a karacsonyunk. Mindenki ul a szobajaba es tv-t nez. Milyen karacsony ez?
Elso nap ittvolt mamam.Az meg jo is volt.Utana tesomek jottek masnap akikkel osszevesztunk...Aztan mindenki csak ul a szobajaban es tv-t nez.
Halalra unom magam..Anyu ferje utal anya meg a potkereke.Kerdeztem anyut miert nem csinalunk semmit-de csak ult tovabb a tv elott..Nem is valaszolt...Anyu ferje semmit nem akar velunk csinalni soha en se vele mondjuk,de igy anya sem
Anyu az ev 365 napjabol 365-ot a tv elott tolt a konyhaban a ferje meg a nagyszobaban.Senki nem beszel senkihez,de ha igen az is csak uvoltes...
Mi a szart csinaljak?? Szarra unom magam mar..
18/L
+ ha anyu tvzik ( folyton azt csinalja szooval..) akkor egy mukkot ne szoljak vagy huzzak be a szobaba maradjak csondben o most tvt nez,vagy pedig nem is hallja meg amit mondok...
Kerdeztem miert nem megyunk el holnap anyu nagynenjehez az volt a valasz hogy "aaaaaaaa".
Na mondom..koszi ezt a kimerito valaszt..
Hihetetlen.
Anya miatt senkivel nem vagyunk joban..
Keresztanyummal voltam egyedul joban de anya jol bekavarta a szart ugyhogy vele sem..
Anya fiu testvere sem tartja a kapcsolatot velunk ugy hogy osszejarni vagy barmi ilyesmi.. Unokatesoim sem.. :/
Velem is ugyan ez van. Soha semmit nem csinálunk közösen, mint egy család. Mindenki csak tv-zik, a gép előtt ül, vagy olvas egy konyvet.
Nincs esetleg barátod/barátnőd akihez átmenetnél egy kicsit? Én is azt szoktam csinálni.
Baratnoim is mind a csaladjaikkal vannak :/
Baratom pedig most nincs.
Azt hiszem ez is megvisel picit..:/
ha nem vagytok senkivel joban akkor hova akarsz menni látogatoba? :D
én régebben mindig szerettem volna ha egyutt a család elmegy egy étterembe (3-an vagyunk, rokonok nincsennek) nem pedig itthon ül a TV előtt és fogyasztja a szokásos szendvicsét (étkezőnk sincs). sose sikerült. aztán megértettem miért. nekik a karácsony nem jelent mást, mint pár nap munkaszünet...néhány nap amior tudnak otthon pihenni, kikapcsolodni. étterem meg ilyenkor piszok drága :D
Ha délutánig kijózanodom, mi délután felé kimegyünk a Városligeti műjégpályára.
Ha van kedved, csatlakozz ;)
Ki akar etterembe menni?! :D...
Amugy azzal hogy nem sok mindenkivel vagyunk kozeli viszonyban( nen azt mondtam hogy rosszban vagyunk veluk..) azzal azt akartam mondani hogy amiatt mert anyuek nem apoltak a kapcsolatot veluk en sem lettem olyan hu de joba hogy csak ugy siman egyedul beallithatnek hozzajuk...
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!