16 éves vagyok Pesten lakom,Sosem voltam eljárkálós ,bulizni sem szoktam.Az a helyzet hogy a barátommal egy éve vagyok távkapcsolatban (baranya megye)és eddig nem mehettem le hozzájuk. Most végre nagynehezen elengedtek ...De most hirtelen nagyanyám kitalálta,hogy egyedül nem vonatozhatok mert nagyon veszélyes,és el fog kísérni.De ha nem ő akkor anyum vagy apum akar velemjönni,persze amíg nagymama nem hozta fel addig szó sem volt erről.A vonat 3 óra alatt odaér ,plusz helyjegyes és ic. Komolyan Ennyire kell engem félteni 16évesen?
Szigetvár gyönyörű hely, tele kedves emberekkel. Pesten ha ütni kezdene valaki az utcán, mindenki elfordítaná a fejét és tovább menne. Nos ez Szigetváron elképzelhetetlen.
2014. dec. 25. 14:05
12/18 anonim válasza:
Hát így azért más. Először ledöcögsz Pécsig, utána meg onnan fel Szigetvárra. Elég hosszú így az út.
2014. dec. 25. 14:07
13/18 A kérdező kommentje:
Hosszú de szent Lőrincről már nem egyedül mennék. Addig meg nem tudom elképzelni hogyan rabolnának el a vonatról. És hát igen, nagyobb esélyét látom hogy iskolába menek rabolnak el mint odafele.
És nem keresek magamnak másik pasit ha egyszer szeretem azt ami van ,nem is értem hogy gondolta.
Hogyan győzhetném meg őket arról ,hogy az út nem veszélye?
2014. dec. 25. 14:22
14/18 anonim válasza:
Igen..csak Baranyában vannak rossz emberek,vigyázat mi csak embereket eszünk :D
2014. dec. 25. 14:24
15/18 anonim válasza:
Persze, én is minden nap meghalok itt Baranyában :D
Ugyan már, mikor ideköltöztem Pécsre, minden rokonom sipítozott, hogy milyen veszélyes hely. Jelentem, semmi bajom, még soha nem keveredtem semmiféle atrocitásba :D
20/N
2014. dec. 25. 15:30
16/18 anonim válasza:
A pécsi ic-vel semmi gond, főleg, ha első osztályra váltod a jegyed. Sok a kalauz, többször is jönnek a vonaton, és a helyjegy miatt egyébként se szállnak fel rá olyan emberek.
Egyébként meg a szomszédban is megerőszakolhatnak, nem kell eljönnöd hozzá Baranyába...
2014. dec. 25. 16:33
17/18 anonim válasza:
Jézusom mindjárt nyóckert csinálunk Baranyából, Szigetvár teljesen jó hely, az egész útban a legnagyobb para a Keleti, ahol felszállsz az ic-re. Ha Kelenföldön szállsz fel, akkor meg még ez sem.
2014. dec. 25. 16:48
18/18 anonim válasza:
eleg gaz lenne ha az egesz csalad kiserne... ennyi idosen utaztam egyedul vonaton. nem foghatjak mindig a kezed. amugy ha elmegy veled a csalad, utana mit csinàlnak? visszautaznak? total megeri.. manapsag a te korodbeliek elovigyazatosabbak mint a nagymama koruak. nem altalanositok, de ok még jobban biznak az emberekben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!