A te családod is megnézi minden évben a resszkessetek betőröket?
Figyelt kérdés
Tavaj nem adták le, nem tudom miért. Mit képzelnek ? Én minden évben karácsonykor megnézem a családommal, most is ezt fogom tenni. Ti is? [link] 2014. dec. 23. 21:55
21/29 anonim válasza:
Nem. de ajándékbontogatás közben mindig a Három dió Hamupipőkének megy, oda se figyelünk, mert betéve tudjuk az egészet.
22/29 anonim válasza:
Mi az Igazából szerelmet szoktuk, én meg a Top Secretet minden újévkor :D
23/29 anonim válasza:
A Kutyám, Jerry Lee nem lesz?
A 101 sem, és a Beethoven sem? :(
24/29 anonim válasza:
Nekem is a Télapu a kedvenc, de valahogy idén kimaradt. :(
25/29 anonim válasza:
Csaladom unja, én viszont imádom.. Iden mar tobszor megneztem, meg a repulin is ezt a filmet tettem be, ezerszer lattam de meg mindig szakadok rajta :D de szerintem most is egyedul fogom megnezni :( 21/L
26/29 anonim válasza:
Rendes programként nem, de ha épp megy a tv-ben, és véletlen rákapcsolunk, akkor igen. De ez utoljára kb 3-4 éve történt meg.
27/29 anonim válasza:
Sajnos rajtam kívül senki sem akarja megnézni. De nem érdekel, megnézem egyedül. Bár, talán idén nem lesz ugyanaz, mert azt kértem a Jézuskától, hogy ne felejtsék otthon Kevint :) Majd este meglátom, változott-e valamit a helyzet.
28/29 anonim válasza:
Én 8 évesen néztem, de az már elég rég volt, úgyhogy ha nem lesz jobb film, lehet, hogy azt nézem.
29/29 anonim válasza:
8 éve nem nézünk tv-t ott a net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!