A te családod is megnézi minden évben a resszkessetek betőröket?
Figyelt kérdés
Tavaj nem adták le, nem tudom miért. Mit képzelnek ? Én minden évben karácsonykor megnézem a családommal, most is ezt fogom tenni. Ti is? [link] 2014. dec. 23. 21:55
11/29 anonim válasza:
Igen :)
valahogy hozzátartozik ezer éve, pedig nem vagyok mai csirke a 40+ évemmel :D
12/29 anonim válasza:
Igen, de nem a TV-ben, így tavaly is láttuk. DVD-n, ahogy a Télapukat, az Igazából szerelmet, a Holiday-t, és a többi klasszikust. TV-ben soha nem nézek filmet, utálom, hogy 10 percenként van reklám. Illetve HD-ben szeretek filmezni, és TV-ben nem mindent adnak úgy. Illetve így nem vagyunk időhöz kötve, akkor nézzük, amikor akarjuk.
14/29 anonim válasza:
15/29 anonim válasza:
Utálom azt a szart. A főszereplő meg már egy lecsúszott drogos. lol
16/29 anonim válasza:
Hát igen, sajnos ez lett belőle :(
17/29 anonim válasza:
Kezdjuk ott, h a tavaly az nem tavaj
18/29 anonim válasza:
Isten őrizz!
Már az előzetestől falra mászok!
KEVIN!!!!!
19/29 Clay Morrow válasza:
15-ös ès 16-os ti hol èltek? Egy szerencsètlen száz èves kèpről pèldázni. Köszöni jól van, mára már összeszedte magát ès egy együttesben is benne van. Erről ennyit.
Húgom megnèzi talán èdesapám is, èn már nem.
20/29 anonim válasza:
Nincs karácsony Kevin nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!