Ti ehez mit szóltok? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A 16 éves lányom már 1 éve rendszeresen(amennyiről tudok) találkozgat egy most már 20 éves szerb állampolgárságú fiatal emberrel,aludtak együtt is már,mint kiderült. És most láttam meg lányom gépén a róla készült képeket,nincs közte intim kép,de akkor is. Elméletileg valami fotós a srác.
Mióta felhoztam a témát,mert lebuktak azóta nem beszél velem a lányom.
2014. dec. 23. 15:31
12/17 anonim válasza:
Te vagy a tök hülye!Mi a bajod van a válaszommal?
14/17 A kérdező kommentje:
Arra fogta,hogy a barátnőjénél alszik(amit régebben is rendszeresen tett),a csomagokat amit kapott a postán vette át.
Nem tűnt fel,beszélgettünk,de ezt nem mondta el,valószínűleg attól félt eltiltom...
Nem tudom mi lehetett köztük....
A képek felbontásából meg minőségéből gondolom nem kezdő fotós...
2014. dec. 23. 18:55
15/17 mi a fene válasza:
Az gáz,ha nem lehet vele beszélni . Miért ?
16/17 anonim válasza:
16:30 vagyok
Ugye, ugye, lepontoztatok és nekem volt igazam.
17/17 anonim válasza:
Nem pontoztalak le. Nem örülnék, ha a lányomnak lenne ilyen esete. Miért nem jó a hazai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!