Anyámék miért nem képesek örülni a boldogságomnak? Hogyan hozzuk rendbe a dolgokat?
Az előző héten kiderült, hogy babát várok. A párommal terveztük a picit, de arra mi sem számítottunk, hogy az első hónapban sikerül, mert elég sok nőgyógyászati problémám volt.
A hétvégén elmeséltem édesanyámnak, aki teljesen kibukott, hogy ő nem fog eltartani minket, pedig ha nem lesz fizetésem, akkor örülhetek, ha a hazaadott pénz kijön a GYED-ből, hogy képzelem, hogy a párom majd hozzánk fog költözni (már legalább fél éve meg lett beszélve, hogy év elején költözik), stb. A hab a tortán az volt, amikor a férje is hazaért és persze ő is anyám pártjára állt.
Hatalmas veszekedés lett belőle, most pedig leginkább levegőnek néznek. Eddig egész jól kijöttünk, de most nem tudom, mit csináljak. A lakás az enyém, szóval a költözés kizárt.
Apám él valahol, de nem tartjuk a kapcsolatot. A lakást az apai nagyszüleim ajándékozták nekem, anyámban nem bíztak, mert féltek, ha ő kapná, később eladná a fejünk fölül. Itt nőttem fel és később anyám férje is ide költözött. Nem nagyon tudnának hová költözni, mert csak anya férje dolgozik, anyám gyes-en van a legkisebb tesómmal.
A párommal már éltünk együtt, előbb koleszban, majd albérletben, de az utóbbi 3 évben munka miatt külön laktunk, csak hétvégente találkoztunk.
A párom 31 éves én 28 vagyok. Mindketten dolgozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!