Beszélgetni lehet róla, persze. De ez önmagában nem hiba. Nekem 19 évesen volt először barátom, és akkor sem azért, mert olyan halálosan szerelmes voltam, hanem mert magamra akartam kényszeríteni a normákat. Éveken át úgy randiztam, hogy nem érdekeltek különösebben a partnereim, csak jólesett a figyelem és a társaság. Mikor 28 évesen szerelmes lettem, akkor döbbentem rá, mennyire színjáték volt a többi kapcsolatom. Nem kell erőltetni azt, amire nincs igénye.
2014. dec. 21. 17:11
13/21 anonim válasza:
engem is sokszor piszkáltak ezzel, pedig azóta sincs.és nagyon nem jó, de nem tehetek semmit.
2014. dec. 21. 17:42
14/21 anonim válasza:
Én nem kérdeznék rá, mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné, teljesen normális az, hogy eddig soha nem volt kapcsolata.
Ha mégis mindenáron rá akarsz kérdezni, akkor azt finoman tedd, és ne erőltesd, ha nem szeretne róla beszélni.
2014. dec. 21. 18:07
15/21 anonim válasza:
Megkerdeznem tole, ha aszexualis, elfogadnam, engem nem zavarna, hogy o ilyen beallitottsagu, ugy eli az eletet, ahogy neki jo. Az se zavarna termeszetesen, ha nincs ideje kapcsolatokra, vagy nem talal megfelelo partnert, stb. Ha viszont valami komolyabb dolog (kiskori molesztalas, nemi eroszak) all a hatterben, akkor megprobalnek neki segiteni, esetleg rabeszelni arra, hogy elmenjen egy szakemberhez beszelgetni errol.
2014. dec. 21. 19:21
16/21 anonim válasza:
Nekem csak annyit mondott az anyám h nem örököltem az apámnak a stílusát/dolgait.
De ö elfogad így ahogy vagyok és nekem jó így a többi nem érdekel.
Bár 1 kapcsom volt.
25 F
Am lehet tényleg aszex, de ez akkor is az ö dolga.
2014. dec. 21. 19:47
17/21 anonim válasza:
Ha őt zavarná, és jó a kapcsolatotok, mondaná magától. Az, hogy te direktbe rákérdezel, olyan lesajnáló, "valami baja tuti van" érzetű, nekem nem esne jól. 22 vagyok, még nem volt kapcsolatom. Nincs bajom, nyitott vagyok, sokat ismerkedek, szexuális vágyam is van, csak nem esek könnyen szerelembe, és nem vagyok társfüggő sem. Ez van.
2014. dec. 21. 19:51
18/21 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Hasonló cipőben járok mint a lánya, csak férfiként.
Főleg a drága édesapám aki állandóan felteszi ezt a kérdést, annak ellenére hogy már kértem, hogy ne, - mert jól érzem így magam - de ő nem érti.
Engem speciel a világból kilehet már kergetni ezzel, szóval nem. Nem kérdeznék rá:D.
21/F
2014. dec. 21. 21:12
19/21 A kérdező kommentje:
#18 Köszi, de én vagyok az "áldozat". :)
Köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 21. 21:22
20/21 anonim válasza:
Páromnak 22 évesen én voltam az első barátnője. Köszöni, nem meleg :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!