Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy a fiamnak...

Normális, hogy a fiamnak olyan barátnője van, aki úgy néz ki, mint én voltan annyi idősen?

Figyelt kérdés
A hasonlóság eddig szinte mindenkinek feltűnt a fiamon kívül. Lényegében olyan ez, mintha egy fiatalító varázstükröt néznék, hihetetlen. Lány is megbámult engem az első találkozáskor. Szerintem nem esett le neki, hogy mi a furcsa, csak érezte, hogy valami nem passzol. Hogy beszéljem meg a fiammal, vagy kell e beszélnem vele egyáltalán? Nem akarok önzőnek tűnni, de nekem ez egy kicsit érdekes érzés.
2014. dec. 21. 12:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Nekem egy olyan csaj jött be sokáig akinek a haja olyan fazonú volt mint anyámé.

Lehet tudat alatti volt, de őrülten szexisnek tartottam azon a lányon, bár az összkép is számított...sőt ha látok ilyet megbabonáz.

De pl anyámon inkább a szolídság a visszafogottság miatt ilyen.

De eszembe nem jutna ...úgy mármint érted.

Ha csinos a lány, meg megbízható, szerintem ne foglalkozz vele.

Sőt ne is ültess a fiatalok fejébe rossz gondolatokat ezügyben

Örülj hogy boldogok.

Gondold másként: uhh a fiam is ilyen jó csajt szerzett, akkor én is ilyen bitang jó csaj vagyok :D

2014. dec. 21. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs mit megbeszélned ezen a fiaddal.

Hogy érted, hogy érdekes érzés ez neked, jó, vagy rossz értelemben?

2014. dec. 21. 14:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Apja ízlését örökölte, ennyi. Nincs ezen mit túlmagyarázni.
2014. dec. 21. 14:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont.... Kérdező, ugye tudod, hogy a fiad a génkészlete felét az APJÁTÓL örökölte??:) Ennek tükrében mi a meglepő abban, ha hasonló az ízlésük a párválasztás tekintetében?
2014. dec. 21. 16:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Elmondhatod neki, hogy a párja úgy néz ki, mint te régen. Mosolyogtok rajta egyet, de szerintem ezen nincs több beszélnivaló.
2014. dec. 23. 18:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel nincs gond,valaki olyan párt választ magának,aki hasonlít az ellenkező nemű szülőjére,valaki meg a szöges ellentétjét.
2015. júl. 17. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!