Szülők, szóvá tennétek ezt a lányotoknak? Ha eddig nem szólt, már nem is fog?
Itt aludt egy fiú, aki nem az én barátom. Mikor hajnalban/reggel kikísértem, akkor Anya látott minket. Akkor felsiettem gyorsan a szobámba és amikor délelőtt elment kozmetikushoz, akkor gyorsan elmentem itthonról, folytatni a karácsonyi ajándékok vadászatát.
Délután felhívott, hogy vacsorára hazamegyek-e és ennyi volt. Mikor hazajöttem, akkor is csak annyit kérdezett, hogy találtam-e valamit vásárolgatás közben, meg hogy milyen volt a tegnapi Karácsonyi-bál.
A fiúról nem is beszélt. Akkor már valószínűleg nem is hozza szóba, ugye? Vagy ti szülőként mit csinálnátok?
16L
Talán azt hiszi, hogy új kapcsolat, és nem akar tolakodni.
Azért jó lazák a szüleid...
31/N
Miért lenne ez hanyagság?
Meg mi az, hogy nem foglalkoznak velem?
Attól, mert nem lihegnek a nyakamba és nem kell minden percemről beszámolnom, még igenis jó szülők. Sőt.
Lehet, hogy Anya megengedi 9.-es korom óta, hogy addig szórakozzak, ameddig szeretnék (még hétköznapi is, wow), de a dolgaim legnagyobb részéről tud.
Van egy barátnőm, akit sosem engednek sehová, 10-re haza kell mennie, senki nem mehet hozzájuk, még a legjobb barátnői sem, hozzák és viszik mindenhová. 2 hónapja volt abortusza...
Szóval erről ennyit.
Nem attól lesz jó szülő, ha szabadjára enged, de attól se, ha bekorlátoz. nektek így felel meg, és inkább én is olyan gyereket szeretnék nevelni, akinek 16 évesen megengedhetem, hogy oda menjen, ahová akar, mert BÍZOM benne, és abban, hogy nem csinál hülyeséget.
Válasz a kérdésedre: ha valóban nem új pasi, akkor hozd fel a témát: Képzeld, anya, a Máté itt aludt, mert xy. Mondd az okot. Aztán mondd el, hogy nem kell aggódnia, semmi nem történt, hűséges vagy a pasidhoz, csak akartad, hogy tudja.(Vagy ez se kell, ha nem akarod.) Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!