Szülők, szóvá tennétek ezt a lányotoknak? Ha eddig nem szólt, már nem is fog?
Itt aludt egy fiú, aki nem az én barátom. Mikor hajnalban/reggel kikísértem, akkor Anya látott minket. Akkor felsiettem gyorsan a szobámba és amikor délelőtt elment kozmetikushoz, akkor gyorsan elmentem itthonról, folytatni a karácsonyi ajándékok vadászatát.
Délután felhívott, hogy vacsorára hazamegyek-e és ennyi volt. Mikor hazajöttem, akkor is csak annyit kérdezett, hogy találtam-e valamit vásárolgatás közben, meg hogy milyen volt a tegnapi Karácsonyi-bál.
A fiúról nem is beszélt. Akkor már valószínűleg nem is hozza szóba, ugye? Vagy ti szülőként mit csinálnátok?
16L
Hát csak így alakult az este folyamán... Végig együtt voltunk, aztán úgy volt, hogy a legjobb barátjánál alszik, csak Ő elvitt magához valami csajt, így mondta, hogy akkor inkább hazamegy, miután engem hazakísért. És akkor ajánlottam fel, hogy nálunk is alhat, ha esetleg van kedve.
Semmilyen "kapcsolat" nincs közöttünk, csak jóban vagyunk, meg amúgy is barátnője van/volt, így semmi komoly nincs köztünk.
Úgy nem tudta, hogy nagy a házunk, a hálószobájuk a ház másik végében van, mi meg hajnal 2-kor jöttünk haza, mikor már ők aludtak.
Legutóbb azt sem vették észre, hogy 6 barátnőmmel jöttem haza hajnal 4-kor, akik közül ketten annyira rosszul voltak, hogy azt hittem, hogy alkoholmérgezést kaptak. Szóval velük nem éppen csendben osontunk fel a szobámba, sőt... De azt sem vették észre, csak másnak délután, amikor mindannyian levonultunk.
Megkérdezném, de ha azt mondaná, hogy senki, nem akarja elmondani, akkor tiszteletben tartanám azt is.
De remélem, hogy olyan lesz a kapcsolatom a 16 éves lányommal, hogy tudni fogja bármit elmondhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!