Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, szóvá tennétek ezt a...

Szülők, szóvá tennétek ezt a lányotoknak? Ha eddig nem szólt, már nem is fog?

Figyelt kérdés

Itt aludt egy fiú, aki nem az én barátom. Mikor hajnalban/reggel kikísértem, akkor Anya látott minket. Akkor felsiettem gyorsan a szobámba és amikor délelőtt elment kozmetikushoz, akkor gyorsan elmentem itthonról, folytatni a karácsonyi ajándékok vadászatát.

Délután felhívott, hogy vacsorára hazamegyek-e és ennyi volt. Mikor hazajöttem, akkor is csak annyit kérdezett, hogy találtam-e valamit vásárolgatás közben, meg hogy milyen volt a tegnapi Karácsonyi-bál.

A fiúról nem is beszélt. Akkor már valószínűleg nem is hozza szóba, ugye? Vagy ti szülőként mit csinálnátok?

16L

2014. dec. 20. 21:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok túl kukacos, de megkérdezném, hogy ki volt a látogatód.
2014. dec. 20. 21:18
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
?? De hogy került oda a fiú? Anyukád hogyhogy nem is tudott róla, hogy ott alszik? Amúgy milyen kapcsolatban vagytok? Lefeküdtél vele, vagy mi?
2014. dec. 20. 21:18
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem.. hogy nem tudta, hogy valaki ott alszik? :D
2014. dec. 20. 21:21
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád tapintatos akar lenni gondolom? Mi lenne ha leültetnéd és te hoznád fel a témát, hogy ne kelljen idegeskednie (már olyan típus, te ismered)? Ezzel szerintem érettséget mutatnál. Nem ismerjük anyukádat, lehet hogy még mindig gondolkodik, hogy hogy hozza fel, vagy pedig nem fogja egyáltalán.
2014. dec. 20. 21:22
 5/18 A kérdező kommentje:

Hát csak így alakult az este folyamán... Végig együtt voltunk, aztán úgy volt, hogy a legjobb barátjánál alszik, csak Ő elvitt magához valami csajt, így mondta, hogy akkor inkább hazamegy, miután engem hazakísért. És akkor ajánlottam fel, hogy nálunk is alhat, ha esetleg van kedve.

Semmilyen "kapcsolat" nincs közöttünk, csak jóban vagyunk, meg amúgy is barátnője van/volt, így semmi komoly nincs köztünk.

Úgy nem tudta, hogy nagy a házunk, a hálószobájuk a ház másik végében van, mi meg hajnal 2-kor jöttünk haza, mikor már ők aludtak.

Legutóbb azt sem vették észre, hogy 6 barátnőmmel jöttem haza hajnal 4-kor, akik közül ketten annyira rosszul voltak, hogy azt hittem, hogy alkoholmérgezést kaptak. Szóval velük nem éppen csendben osontunk fel a szobámba, sőt... De azt sem vették észre, csak másnak délután, amikor mindannyian levonultunk.

2014. dec. 20. 21:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád biztosan azt várja, hogy te magyarázd el neki,hogy mi történt. Amíg nem meséled el neki,mi volt addig úgyis ott fog pörögni az agyában. Előbb utóbb, ha te nem hozod föl témának akkor ő biztosan rákérdez.
2014. dec. 20. 21:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezesetben szerintem jobb, ha őszintén elmondod ezt neki. Szerintem hinni fog neked, viszont ha azt látja, hogy titkolni próbálod, akkor alaptalanul gyanakodni fog.
2014. dec. 20. 21:36
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Ha elnézik, hogy 16 évesen hajnalban jársz, haza akkor sztem sz@rik rá mi van veled :(
2014. dec. 20. 21:38
 9/18 anonim ***** válasza:
56%
A 8 as valaszoloval teljesen egyet értek !
2014. dec. 20. 21:42
 10/18 anonim ***** válasza:
56%

Megkérdezném, de ha azt mondaná, hogy senki, nem akarja elmondani, akkor tiszteletben tartanám azt is.

De remélem, hogy olyan lesz a kapcsolatom a 16 éves lányommal, hogy tudni fogja bármit elmondhat.

2014. dec. 20. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!