Mi volt az ami miatt a legjobban csalódtál a gyerekedben?
" Mert ha ilyen hozzáállásúak lettek volna a szüleid, nem a pénzt hajszolták volna,hogy te tanulhass, akkor lehet, nem lett volna neked sem olyan fontos"
Hogy merészelsz bármit is kitalálni szüleimről?? Normális vagy? Mi az, hogy a pénzt hajszolták, meg én ezt láttam? Édesanyám egy gyárban dolgozott majd nyugdíjáig egy irodában! Apám meg egyéni vállalkozó! Nem Kft. Bt. Stb egyszemélyes vállalkozás.
Az életüket egy panel lakás 3.emeletén élték le, most is ott laknak. Van egy 21 éves Opel Astra autónk előtte Wartburg volt.
Mellesleg államilag támogatva tanultam, Te állat! Mivel kitűnő tanulok voltam...
És akkor most Én írom le, hogy mit rontottak el a Te szüleid oké? Biztos eltalálom! Hiszen te is milyen ügyesen írtad a családom!
Nem lennél egy pénzéhes k.u.r.v.@ ha nem ezt látod anyától, h pasikhoz jár és pénzért bármit meg tesz. És te azért vered a gyerekeid mert apád olyan egy iszákos f.@.sz aki téged minden nap el vert. Ugye tudjuk amilyen a szülő olyan a gyerek!
Biztos vagyok, hogy én is 100%-ban eltaláltam Téged és a kedves szüleidet! Hiába tagadod ilyen a családod Én már csak tudom! (úgy mit te is mindent tudsz rólunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!