Miért vágja a fejünkhöz, hogy támogatva vagyunk? Ha az ember ad valamit, akkor azt szeretetből adja, nem és nem azért, hogy visszaéljem vele?!
Ha bármi vita van a szüleim és köztünk,rögtön arra hivatkoznak és azt vágják a fejünkhöz,hogy támogatva vagyunk.
Nem tetszik,hogy Ők ezzel visszaélnek.
Ha nem szeretetből és teljes szívből adják,akkor inkább egyáltalán ne támogassanak minket.
A támogatás pl. arra vonatkozik,hogy apumtól kölcsön kértük a céges autót.
Mit gondoltok?
vedd ki a kezed a biliből. az emberek 99%-a azért ad, hogy visszaéljen vele. Amúgy jogosan. Ha adok valamit, elvárok cserébe valamit.
Te mikor adtál valamit önzetlenül valakinek?
Tudod így jár, aki csak részben akar független lenni. Ha a pénzük-egyebük jó, akkor fogadd el a kritikájukat is!
Vagy ne fogadd el a pénzüket és a kritikát sem!
teljesen igazad van, kérdező.
aki szeretetből adja és értelmes, azt nem vágja a gyereke fejéhez, még akkor se, ha esetleg összevesznek.
a rosszindulatú válaszolókkal meg ne foglalkozz, az emberek többsége buta, ezért van az, h automatikusan a szülő pártját fogják, meg olyan hülyeségeket irkálnak, h ha eltartanak/segítenek, akkor kritizálhatnak, vagy viselkedhetnek úgy, mint egy félnótás.
mellesleg amit a szüleid csinálnak, az nem kritika, hanem gyerekes viselkedés.
Igaz. Voltam már az anyagi paripa mindkét oldalán (többször is), mindig magamnak kapartam ki a gesztenyét, de ameddig nem mutatta meg magát a gesztenye, addig bizony vegetáltam rendesen.
Nyugalom!
Az ilyen "született tehetségek" egy vajas kenyeret nem tudnának megkenni maguknak... ismered a fajtát, nem? A lakása a nagyitól, a kocsija a papitól, a vállalkozásindító támogatása 2szer / 3szor / 4szer (mert annyira azért nem tehetséges :P ) a mamitól... aztán a fix állása a nagybácsin keresztül. :D
Szóval, a túrósszájúak már csak ilyenek.
Szerintem; a szülők félnek, hogy öregségükre egyedül maradnak, ezért hangoztatják a segítségük jelentőségteljeségét. Nem kell idegeskedni; öregek, ezért ismétlik magukat (mert azt hiszik, hogy nektek is rossz a memóriátok :) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!