Nektek rosszul esne/megsértődnétek ha anyukátok (komolyan, nem viccből) azt mondaná rátok, hogy h*lye p*csa?
kérdező, nem tartozol senkinek magyarázattal, az emberek többsége egyszerű és ostoba, ezért automatikusan a szülők pártját fogják, vagy azt hiszik, h minden ilyen kérdés tiniprobléma, így nem meglepő, hogy ennyi primitív válasz van megint.
igen, valószínűleg megsértődnék, mivel ti csak kritizáltátok a zenét, anyád meg hisztis kamasz módjára reagált. arról nem is beszélve, h elvileg egy szülő értelmesebb és idősebb, ha a gyerek mondana rá valamit, akkor sem kéne így reagálnia, de sajnos Magyarországon a szülők többsége semmivel nem értelmesebb, mint a gyereke, sőt.
8:47es vagyok.
kérdező, az én anyám is hasonló. "nagyobb az élettapasztalatom, jobban tudom" és hasonló ütős érvei vannak. ha egy vmiben nem értünk egyet, akkor megsértődik, vagy elvonul, ha bebizonyítom, h téved, szintén. kulturáltan vitázni sem tud, se elfogadni azt, ha vki nem ért vele egyet, olyan, mint egy gyerek. sokszor már ráhagyok mindent, megváltozni úgyse fog.
Rosszul esne, jogosan sértődtél meg.
No de azért te is megpróbálhatnál nem kritizálni.
Nem tetszik a karácsonyi zene? Menj ki a szobából.
Legyél te az okosabb, ne te gerjeszd a konfrontációt
Sajnos majdnem minden szülő száján csúsznak ki bántó szavak, ugyanúgy ahogy a fiatalok száján is. Csak a szülőnek meg kéne tanulni az indulatain uralkodni, hogy a gyereke ne tanulja meg ezt a példát tőle.
Koncentrálj arra, és mindig figyelj oda, hogy te ne indulatból, idegből beszéj. Amúgy nekem is rosszul esett sokszor mikor ilyeneke mondtak. Hiszen a gyereknek a szülőtől kell tanulni, példát venni... de ha ilyeneket hallunk... bántó tud lenni nagyon
Nekem apám mondta ugyanezt, azért mert elmondtam az anyai nagymamámnak, hogy aznap nem dolgozik.
Utálok is otthon lenni már :)
20/L
utolsó, sajnálom, tudom mit érzel.
Én a zenét kritizáltam, nem őt, rá egy rossz szavam sem volt, és csodálkozott hogy kerültem..még utána is csak ordított velem meg mondta rám a magáét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!