Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért jó az elvált anyáknak,...

Miért jó az elvált anyáknak, hogy tiltják a gyereket az apától?

Figyelt kérdés
válás szülő anya apa gyerek

2014. dec. 16. 13:03
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
20-nak : Nagyon nem sz....m a gyerekekre, mert többet tettem azért hogy láthassam őket mint bárki más.
2014. dec. 16. 20:59
 22/32 A kérdező kommentje:
16-nak : A nyugodt hangvételü beszélgetés már a múlté, a gyámügyi dolgozó majdnemhogy térdenállva könyörgött az exnek, hogy hagyjon fel a piszkálódásokkal, feljelentésekkel. Nem ért el vele semmit.
2014. dec. 17. 07:06
 23/32 anonim ***** válasza:
89%
Azért, mert a gyereket nem szeretik, csak birtokolják. Ha szeretnék, akkor pontosan tudnák azt - de legalább is éreznék -, hogy a gyerek nem a tulajdonuk, és a gyereknek éppenolyan nagy szüksége van az apjára - idővel egyre jobban -, mint az anyjára.
2014. dec. 17. 08:53
 24/32 anonim ***** válasza:

"Idézek egy pár mondatot az anyától : "- kicsinállak b...meg, hogy egy gatyád nem marad. Neked még albérletre se fog jutni, tönkre teszlek, "

Kedves kérdező!

Pont az ilyen nőneműek miatt nem jut eszébe egy normális férfinak megnősülnie.

Amíg el nem veteti magát, addig színészkedik, amint meg betette a se*gét a kecóba, egy csapásra megváltozik.

A mostani nőkkel elszaladt a ló nagyon, ráadásul egyik sem tud semmi olyant, amit ne lehetne megoldani egy-egy háztartási géppel!

(Tisztelet az egy-két kivételnek.)

2014. dec. 21. 13:54
 25/32 anonim ***** válasza:
nekem inkább az lenne a kérdésem, sok anya aki tudja, hogy bántalmazó, manipulatív az apa, miért engedi az apához a gyereket, mert csak tönkreteszi
2014. dec. 21. 17:17
 26/32 anonim ***** válasza:

Pár gyülölködő mondatot kiragadni a szövegkörnyezetből, nem mérvadó.

Ismerek ilyen embereket, mindenféle manipulatív vagy nyílt módszerrel addig-addig hergeli a másikat aki indulatból olyat reagál amivel könnyen megfogható, pedig ezeket a mondatokat sokszor át se gondolják csak dühből jön.

Én nem ismerlek, nem ismerem az esetet, de nekem ennyi információból nem egyértelmű milyen helyzetben is voltatok, és a válaszaid alapján simán el tudlak képzelni ilyen manipulatív embernek, de akár egy teljesen normális embernek aki tényleg szereti a gyerekeit, és szeretne velük lenni.

Kevés az infó, és csak egyik féltől van, így nem lehet ebből leszűrni semmit igazán.

2014. dec. 21. 17:24
 27/32 A kérdező kommentje:
26-nak : Kíváncsi vagy több infóra ? Írok, ha kéred, a másik oldalról is. Hátha van valami jótanácsod, amit tudok használni, arra hogy egy év után láthassam a gyerekeimet, akik talán már gyűlölnek is. :-(
2014. dec. 22. 07:24
 28/32 anonim ***** válasza:
A másik oldal itt azt jelenti, hogy az anya személyesen írná le mit tapasztalt, miért lett veled ilyen.
2014. dec. 22. 10:25
 29/32 anonim ***** válasza:
Hívd meg ide.
2014. dec. 22. 13:26
 30/32 A kérdező kommentje:
nem, de nem azért tettem itt fel a kérdést, hogy lejárassam, mert nem áll szándékomba, csak azt tudom leírni hogy hogy viselkedett velem, és a gyerekekkel szembe amíg együtt éltünk. Örülök ha nem lépek vele kapcsolatba. De a gyámügyesek közül volt olyan aki majdnem hogy térdenállva könyörgött neki, hogy hagyja abba az állandó hülyeségét, meg is értette kb. 3 percig.
2014. dec. 22. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!