A párom lánya utál és nem akarja, hogy összeházasodjunk! Mit tegyek?
Na, az egy dolog, hogy az apja boldog, de VELE mi van? Értem, hogy nagykorú, de...
Foglalkozik vele az apja azért? Mert tudod, eddig ők ketten éltek (x évig), és most jössz te (ami nem baj), és az apja onnantól kezdve esetleg tesz rá. Mondván, már úgyis felnőtt.
Én is 18 voltam, mikor összeköltöztünk a mostohámmal, monmdhatni felnőtt. Annak örültem, hogy apa boldog, de annka, hogy onnantól kezdve le se szrt, már nem. Egyszerűen megszűntem számára létezni, csak a barátnő, stb. És ez esett a legrosszabbul, szükségem lett volna, hogy beszélgessünk kicsit, mert 13 éves korom óta ő jelentette a biztonságot, ami egy csapásra megszűnt.
"egyàltalàn nem érdekli, hogy az apja boldog?életében elöször igazàn?"
Húha, akkor szerinted nem volt boldog, amikor a lánya megszületett?Nem volt boldog, amikor a lánya először mondta,hogy apa?stb...
Ezzel a hozzáállással nem csoda,hogy utál, főleg ha mindenkinek ezt terjeszted.
Igen, a pàrkapcsolatàban elöször boldog, mivel a kedves exneje éveken keresztül folyamatosan csalta.
A lànya egyébként csak hétvégenként van otthon, mert màsik vàrosban tanul, hétvégén is jön-megy, szoval nem hiszem, hogy az hiànyozna neki, hogy az apja nincs vele.én többször is mondtam a pàromnak, hogy nyugodtan menjenek kettesben ide-oda, ha van kedvük, pont ezéRt, hogy ne az legyen, hogy én vàlasztom el öket egymàstol.mégsem mennek soha sehova.Amugy én viszonylag gyakran jàrok haza, tehàt otthon is lehetnek együtt.
Utolsó: már elnézést, de az a lakás jelenleg az APA lakása, ott azzal él, akivel akar. Ha megnösül, akkor a feleség teljesn joggal élhet ott, és rendezkedhet, ahogy neki és az apának tetszik. A lánynak egyelöre SEMMI köze a lakáshoz, NEM öröksége, az majd csak akkor lesz esetleg, ha az apa meghal. Amíg ö él, addig nincs semmiféle örökség, mert élö meber után nem lehet örökölni.
Az apának jogában áll a kisasszony megkedezése NÉLKÜL akar eladni a lakást és az árát felélni, a lány akkor sem sz´lhat egy szót sem.
#28 Akkor anyumnak kevesebb joga van ott élni a szülői házban, mint nekem?
Már évek óta én is csak hétvégente járok haza, akkor se mindig. Sokkal inkább Pesten élek, mint vidéken a szüleimnél, de ne mond már hogy több jogom van otthon lenni, mint anyumnak.
A ház apum nevén van, beköltöztek, mi megszülettünk.
Azért mert ne ő az anyja a lánynak, még a felesége lesz az apjának. Pont ugyanannyi joga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!