Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a szuleim...

Mit tegyek, ha a szuleim elolvastak a naplomat?

Figyelt kérdés
Megtalaltak es elolvastak a naplom. Eleg durva dolgok vannak benne, nem is azokrol amiket csinaltam/tortentek velem, hanem inkabb az erzeseimrol irtam, amik nem a legjobbak. Ezt ok is tudjak, de nem.igazan vettek komolyan. En mar voltam szakembernel, kertem segitseget, latom, hogy nincs minden rendben velem.mostanaban de az, hogy ok is tudjak a legdurvabb gondolataim...na ettol meg rosszabbul vagyok. A szemukbe se tudok nezni azota, sot iszonyatosan haragszok is rajuk, hogy elolvastak. Amugy nem hoztak szoba, nem mondtam en se, hogy megtudtam, hogy elolvastak, dde megis.. Most mit csinaljak?
2014. dec. 14. 19:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, es nem azert tettek, mert aggodnanak ertem, mivel akarhanyszor probaltam veluk beszelni a bajomrol csak azt kaptam, hogy ne hisztizzek, vagy gunyolodtak, hogy mekkora hulye vagyok
2014. dec. 14. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mit tenni, de elég genyóság ez a szülők részéről. Az én hajóm 15 - 16 éves koromban kezdett süllyedni, akkor olvasták el, és borzasztó érzés volt. Szégyenkeztem előttük, mert elég durva dolgok voltak benne, olyan titkok, amiket senkivel nem akartam megosztani. Mondjuk sohasem hozták fel azokat a dolgokat, már 15 éve, hogy említést sem tettek róla, de az "emléke" még mindig úgy fáj, és olyan nyomasztó.
2014. dec. 14. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem sok mindent tudsz csinálni. Ha tényleg olyan durva dolgokat írtál, bizonyára szóba hozzák majd, de ne görcsölj emiatt. Egyébként valóban nem szép tőlük, azonban nem tudsz vele mit kezdeni. Addigis, amíg szóba nem kerül, viselkedj természetesen, és gondolkodj azon, hogy miként magyarázod majd ki magad.

Sok sikert! :)

2014. dec. 14. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem tudsz mit tenni. A szüleid viszont magukba nézhetnének. Rendkívül aljas dolog volt ez tőlük. Szégyen, ha egy szülőnek kutatnia kell a gyereke holmijai között ahhoz, hogy megtudja róla amit szeretne. Az ideális gyerek - szülő kapcsolatban ismerniük kellene az érzéseidet. Talán pont miattuk vagy ilyen állapotban, ergo Nekik kellene szakember.

Az én lányom még nagyon pici, de isten ments hogy ilyen szülő legyek...

2014. dec. 14. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Olvasd el te is anyud/apud sms-eit a telefonjukon, leveleiket, ilyesmi. Aztán, ha találsz valami szaftos infót az egyikről, akkor azt küldd át a másiknak. Ha kérdőre vonnak, kérdezd, hogy "Miért, csak nektek szabad?"
2014. dec. 14. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nem a neten Írtad a naplódat, jelszóval. Akkor nem bukkanhattak volna rá.

Nagyon durva eljárás, hogy a legmélyebb magántitkodba beleásták magukat.

Ezzel a bizalmadat játszották el, megaláztak.

Ha pedig a segítségnyújtás helyett rendszeresen gúnyolnak, az bizony már nagyon súlyos dolog.

Ha lehet, iskolaorvoshoz, iskolapszichológushoz kéne fordulnod segítségért.

Elég primitív magatartás.

2014. dec. 15. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Írd bele nagy betűkkel, hogy "Ha még egyszer beleolvas valaki a naplómba, azt álmában megfojtom egy párnával" Erre már biztosan reagálnának.
2014. dec. 15. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!