Ki a fene az, aki ebben a kategóriában állandóan mindenkit lepontoz?
Függetlenül a válasz milyenségétől.
Nem vagyok ráizgulva a pontokra, de valakinek ez tényleg szórakozás?

Valahova leírtam már, de nem találom, ezért ide is leírom.
A love.hu-n volt egy verseny, amit megbundáztak. Egy frissenregisztrált nyert valami 6000 szavazattal, a legrégebbieknek is csak 1200 körül volt. Nem furcsa?
Egyszer az jött fel bennem, hogy itt is lehet manipulálni a pontozást, pl. megállítják a számlálót, esetleg eltűnik a válasz. Persze vannak fórumokra beépülő ügynökök is, akik akarják terelni a beszélgetéseket valamilyen irányba.
Mert, hát szólásszabadság van. Nem tudom.

És hova és mennyit kell fizetni, hogy 100%-os válaszadó legyek?
vagy kivel kell ehhez lefeküdnöm?

Bár tudnám. Engem nem érdekel a százalék, csak az a rossz, amikor valaki úgy pontoz, hogy szórakozásból. Valaki írta, hogy ő főzős dolgokban válaszolgat, aztán lepontozzák. Észrevettem, hogy a semleges válaszokat is valaki lehúzza.
Ezért nem mérvadó a százalékpont. Akkor meg minek lehet nyomkodni, ha nem mérvadó? Sok értelme nincs. Azon is gondolkodtam, mi van, ha írok egy választ, de azt csak én látom, a többiek meg nem. Ki tudja, biztos meg lehet oldani ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!