Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki a fene az, aki ebben a...

Ki a fene az, aki ebben a kategóriában állandóan mindenkit lepontoz?

Figyelt kérdés

Függetlenül a válasz milyenségétől.

Nem vagyok ráizgulva a pontokra, de valakinek ez tényleg szórakozás?

2014. dec. 14. 10:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%
10-es, volt ilyen a 'humorban' Egy darabig működött, majd megérkeztek a lepontozók, akik elég humortalan alakok :D
2014. dec. 14. 11:08
 12/26 anonim ***** válasza:
70%
én ismerek olyat, akinek ez okoz örömet, bár ő nem ilyen mániákusan csinálja, csak ha néha felnéz ide, de ezek után eltudom képzelni, hogy valakinek az tényleg szórakozás, hogy lepontoz mindenkit. egyébként én is észrevettem, de nemtudom miért pont ezt a kategóriát választotta, szerintem régebben kiírt ide egy kérdést, és sokan olyan választ adtak ami neki nem tetszett, valami ilyesmi lehet a háttérben.
2014. dec. 14. 11:23
 13/26 anonim ***** válasza:
71%
10 írjunk ki egy kérdést hogy pontozzanak fel és írhatnának alá azok akik le lettek pontozva :D Hátha most működne.... :DD
2014. dec. 14. 11:29
 14/26 anonim ***** válasza:
32%
Ebben a kategoriaban engem is mindg lepontoznak de engem kimondottan szorakoztat:-)))))))
2014. dec. 14. 12:46
 15/26 anonim ***** válasza:
6%

10:39

az itteni állatoknak viszont ÉN vagyok a szakértője

2014. dec. 14. 12:55
 16/26 anonim ***** válasza:
65%

a titok az, hogy ne érdekeljen. adj a tőled telhető lehető leghasznosabb választ. engem jó érzéssel tölt el, az ha tudok kicsit segíteni, vagy támogatni egy rászoruló embert. még ha csak online is.

nekem is segítettek sokan amikor gondjaim voltak.

az hogy más mit gondol a válaszomról. nem érdekel.

csomó téma van, hol nincs hasznos vagy hasznontalan válasz. pl poltika. mindenkinek más a nézete, azért vagyunk itt hogy szélesebb legyen a látókörünk, hogy ne csak a saját oldalunkról nézzünk egy problémára.

2014. dec. 14. 13:10
 17/26 anonim ***** válasza:
57%

családi kapcsolatok, megcsalás dolog, viccelsz?!

ez zűrösebb téma, mint a politika! :-)

2014. dec. 14. 13:38
 18/26 anonim ***** válasza:
65%

Engem már azért is pontoztak le,mert azt írtam valahova, hogy a lányomnak viszonylag későn kezdett el nőni a haja,kb. 1,5 évesen:)

Kaptam egy nagy nullát,úgy,pedig ez volt a kérdés,hogy mikor kezdett el nőni a baba haja!

Azt se tudják ki vagyok,de nyilván jobban tisztában vannak a lányom hajnövekedésével:P

Engem azóta nem érdekel a pontozás:D

2014. dec. 14. 14:35
 19/26 anonim ***** válasza:
30%
egy ember önmagában senkit sem tudna lepontozni, ehhez kb. 5-10 ember kell minimum! :-)
2014. dec. 14. 14:36
 20/26 anonim ***** válasza:
6%
Csináltam kérdést, de törölték.
2014. dec. 14. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!