Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korban engednétek...

Hány éves korban engednétek el a fiatokat randizni?

Figyelt kérdés
Annyi rosszat hallani a mai lányokról. Nem szeretném ha az én fiamat is belevinnék valami rosszba. Sajnos egyedül nevelem, nincs segítségem.

2014. dec. 13. 15:51
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
84%
drágám, én pont olyan kandúr vagyok, mint te. ÉS undorító, ahogy a lányokat lenézed, de azt meg normálisnak tartod hogy egy férfit hajt a vére.
2014. dec. 13. 19:12
 32/44 anonim ***** válasza:
86%
Utolsónak igaza van. Fiad helyében nem is mondanám el,h hova megyek...
2014. dec. 13. 19:21
 33/44 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, te vagy az apuka?

Óóó szent piros szegfű... Menthetetlen ez a társadalom.

2014. dec. 13. 19:26
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Miért mondod ezt Öszödi Ferenc?
2014. dec. 13. 19:29
 35/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Magam részéről lezártnak tekintem a kérdést. Lényegtelen hogy anya vagyok vagy apa.
2014. dec. 13. 19:31
 36/44 anonim ***** válasza:
16%
Ha rajtam mulna soha!tuti borzalmas anyos leszek....bar meg csak 9 honapos a kisfiam.😂idovel biztos elfogadom a dolgot...
2014. dec. 13. 22:23
 37/44 anonim ***** válasza:
60%
jahogyja :D hajtott a véred, mi? és betetted egy ilyen bulizós csajba, most meg nevelheted a kölköt :D hát gratulálok.. saját hülyeséged levét iszod most :)
2014. dec. 14. 00:39
 38/44 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, tényleg mindegy apuka vagy anyuka vagy. De gyereket nevelni nem tudsz az biztos. A véleményed a lányokról meg gusztustalan. Nekem van fiam is meg lányom is, tehát tudom mit beszélek.

Tanácsolom, vegyél egy nagy üvegkalitkát, és zárd be a fiad. Így megmentheted a mai rossz lányoktól. De még jobb ötlet magadat bezárni oda, és akkor a fiadat meg embertársaidat megmented egy görénytől:)

2014. dec. 14. 06:39
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Aiman randizni mar általános iskolában szomtak a gyerekek

/ levisszük sétalni a kutyát? Eljössz velem a buszmegallőba/ elkísérhetlek a buszmegállóba? Haza?/

Így kezdődik..

Ezek folyamatosak, és senki nem kér engedélyt a szüleitől, max ha otthonról indul el. Gimiben pedig már sorban jönnek a dolgok.

A lényeg, hogy legyen a fiaddal olyan kapcsolatod, hogy ne érezzen semmit tabunak, és ne titkolózzon, beszéljetek a védekezésről( nincsen "kicsit beteszem" ) ebben az esetben minden a megfelelő időben, amikor lezs hozzá lány, és érett hotzá, akkor fog megtörténni.

2014. dec. 14. 08:44
 40/44 anonim ***** válasza:
68%
A prividre reagálva, miért, akkor mi lesz?
2014. dec. 14. 18:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!