Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem engedi hogy...

Anyukám nem engedi hogy borotválkozzak/szőrtelenítsek. Már egyszer kédeztem tőle és határozottan kijelentte, hogy nem. ÉS azután és célozgatott, hogy milyen rossz dolog ez. Hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés
13/L

2014. dec. 8. 20:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
43%
Apukáknak miért nem ilyen eszement a gondolkodásuk? Pedig általában azt mondják, hogy ők féltik a lányaikat jobban.
2014. dec. 9. 08:28
 22/25 anonim ***** válasza:
69%
Azok az anyák, akik mindenre a "megtiltom" szóval reagálnak, gondolom elváltak nincs mellettük férfi.
2014. dec. 9. 08:30
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki anyukája modern nő ám. Barátnőm is évekig hallgatta, hogy a " a jó isten okkal teremtette oda azt a szőrt" meg ilyenek.

Szerintem célszerűbb apránként adagolni. Most így télen nem sok értelmét látom, hogy lábat meg bikinivonalat borotválj - ebből azért tényleg lehet arra következtetni szülői nézőpontból, hogy valami pasi miatt van. De mondjuk megmondhatod, hogy a hónaljadnál szeretnéd, mert tesin zavaró, meg cikiznek érte, meg praktikusabb, ha a dezodort a bőrre kened és nem a szőrt illatosítod vele.

Utána ha ezzel már megbarátkozott, tavasszal, ha jön a jó idő, felvetheted a lábszőrtelenítést is. Akkor azért már előkerülnek a rövid sortok, szoknyák, a mai világban elég kínos szőrös virgácsokat mutogatni.

Az intimebb részeidhez meg sok köze nincs, de egy jó ideig még elég, ha rövidebbre vágod, meg lerendezed azt, ami kilóg a fürdőruhádból. Elég sok macera tud lenni, csak azért ne csináld, mert épp ez a trendi - persze a te döntésed.

Ha pedig végképp nem tudod rávenni anyukádat, ajánlom a lázadást. Nem vagyok híve a szülő háta mögött tevékenykedésnek, de ez azért nem valami hihetetlen bűn és te megpróbáltad előtte tisztán is. Visszacsinálni úgyse tudja, idővel pedig megbékél.

2014. dec. 9. 18:31
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

nekem sem engedte.

vettem egy borotvát, és leszedtem.

aztán után sopánkodott hetekig, hogy hovátűnt a lábadról a szőr, hogy merted levágni, mit képzelek stb.

hát borzasztó nagy istenkáromlást követtem el ezzel.

bikinivonalat én akkor kezdtem el szőrteleníteni, amikor barátom volt 16,5 évesen először

előtte se mondom, hogy felesleges, mert ha betétet használ valaki, akkor jobb menstuációnál, ha nincs ott. ezt nem kell magyarázni, szagok stb miatt

de a hónaljkutya ne maradjon ott. én is voltam áltslános iskolás, igenis kicikizik aki nem borotválja.

nem olyan nagy dolog, kb fél perces művelet fürdés közben.

érzékeny bőröm van, de semmi baja, pedig 6 éve borotválom heti 2x kb. vagy amikor eszembe jut

lábon se olyan nagy idő, 3-5 perc alatt le lehet szedni. és azt is elég heti 2x szerintem

szóval nem is kerül sokba, mert kb 800ért vettem 5db os borotvakészletet még a tavssszal. és most kell megint újat vennem

mondjuk érdemes befektetni majd egy jobba, vagy borotvahabba is, azzal könnyebben tudsz majd dolgozni.

de kezdetben a tusfürdő felhabosítva is megteszi.

anyukáddal meg nem tudsz mit csinálni, dugd el a fürdőszobából a borotvát, amíg nem békél meg

2014. dec. 31. 10:03
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

arról nem tudok nyiltakozni, hogy tényleg erősíti -e a szőrt, vagy nem, de ez hülyeség,hogy ne kezdd el ennyi idősen.

miért ne?

a mai társadalmi elvárások miatt valószínű 50-60 évig szedned kell a szőrt majd. akkor mit számít, hogy 13, vagy 15 évesen kezded el... amikor szükségét érzed.

a szőrtüszőgyulladás, vagy szőrbenövés tényleg létező probléma, de nem nehéz orvosolni. nekem szőrszál eddig intim területen nőtt be párszor. fertőtlenített tűvel ki tudtam szabadítani, és kihúzni szemöldökcsipesszel.

de ez tényleg nagyon ritka , az is általában amiatt, hogy nem megfelelően csináltam a szőrtelenítést, vagyy nem volt jó a borotva

de hónalj szőrtelenítésénél nem lehet mit elrontani.

vágj bele nyugodtan

2014. dec. 31. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!