Hogyan lehet hivatalosan kitenni a saját nagykorú gyermekemet a lakásomból?
18-as!
De már próbáltam, sajnos semmi eredmény.
Azt mondja, bármit csinál az a gyerek, akkor is neki védeni kell és ehhez, ha kell, el is válik.
Sajnos a párom is ugyan olyan, mint a nagylány vagyis fordítva a nagylány olyan, mint a párom.
Mellesleg a 21 év alatt, amióta mellettem van, még nem dolgozott, Ő sem szeret dolgozni, sőt még itthon sem.
Ezért nem tudom, hogy most hibáztassam a gyereket azért, mert ezt látta az anyukájától, így tanulta meg.
Tudom, ebben én is hibás vagyok, de vissza csinálni már nem tudom.
Most a válás mellett döntöttünk.
21-es!
Ott is voltunk, megpróbáltam, egyszer eljött, többször nem.
Őneki ne mondja meg senki, hogy mit tegyen.
Hát csak akkor neked mi marad? Nem érzed, hogy az életed így akkor dugába is dőlt?
Amúgy valóban késő, nem lett volna szabad hagynod, hogy anyuka 21 évig vakarja otthon a seggét.
Sajnálom.
16-os!
Pont így vagyunk most, megtiltottam mindent, ami a nagylánynak kellene.
Sajnos a feleségemnek nincs jövedelme, csak én dolgozom.
Ezért buta a párom is, mert fogalma nincs, miből fognak megélni, azt gondolja, hogy majd támogatom őket.
A kicsi lányom meg velem akar jönni, nem akar az anyukájával maradni.
Ha nalad a kasszakulcs, akkor egyszeru a dolog, ne adj nekik penzt semmire es kesz.
Es ha a feleseged is ilyen beszukult, hogy ugy gondolja, hogy eleg ha talal egy hozzad hasonlo balekot akihez majd hozzamegy es eltartatja magat, akkor jobb is ha mennek.
Azert arrol vilagositsd fel, hogy gyerektartast nem fognak kapni, huszeves gyerekre aki raadasul nem is tanul, de rokontartasra meg a viselkedese alapjan amugyis erdemtelen lenne.
hát, ha már eldöntöttétek a válást, akkor meg van oldva.
gyerektartás nem jár, a normális gyerek veled marad :)
26, 27, 28-as!
Így van, ahogy írjátok!
csak sajnos a ház eladás, válás nem 2 hét, addig is tűrnöm kellene, ami már nagyon nehezemre esik.
Ráadásul minden a kisebbik gyermekem kárára megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!