Hogyan lehet hivatalosan kitenni a saját nagykorú gyermekemet a lakásomból?
Mint már írtam, többször próbáltam rendezni vele a dolgokat.
Anyját elküldi a jó ...... anyjába, engem már meg akart verni stb.
2x szereztem neki munkát, 8 és 7 napot dolgozott, azt mondta, nem azért él, hogy dolgozzon.
Továbbtanulását is finanszíroztam volna, fél évenként 400.000Ft /5 éves iskola/, ki lehet számolni, mennyibe került volna, de nem akar tovább tanulni.
Megkérek mindenkit, hogy ne írjon olyat, hogy ilyen és olyan, meg milyen apa vagyok, mert nem arra vagyok kíváncsi.
Senki nem ismer minket, csak azt tudjátok, amit ide leírok, tehát értelmes válaszokat várnék!!!
Én megértem, hogy elfogyott a türelmed, nehéz lehet, pláne, hogy nyilván a saját nevelésed kudarcaként éled meg.
Nem tudom, hol tartatok, gondolom, az megvolt, hogy leültetted és elmondtad, ezt így tovább nem lehet, ha nem változtat, mennie kell. Ha tényleg megtörtént, akkor igenis legyetek következetesek, és mondjátok meg, hogy nem tűritek tovább.
Az sajnos elég baj, hogy a feleséged ennyire tűr, ezek szt a másik gyerek kárára.
10-es!
Végre egy értelmes hozzászólás, úgy van, ahogy írod!
Köszönöm.
12-es!
Igen, sajnos az anyukájánál is van egy kis "baj"!
Én is így gondolom, köszönöm.
Nem tenném ki, ha egy kis változás lenne, persze a gyerekem, de egyszerűen már tanácstalan vagyok.
Az előző üzenetem a 13-asnak is szólt!
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!