Szerintetek is bűnt követ el egy 16 éves lány ha szombaton találkozni akar a barátaival? Mert anyáék szerint igen.
ma 11:39
Ez most hatalmas blődség volt, Magyarországon a legtöbb FELNŐTT ember nem tud helyesen írni és fogalmazni, ahhoz képest ez a lány teljesen szépen fogalmaz és helyesen ír, mibe kötsz bele???
Mindenki 100%-s csak én lettem lepontozva,hogy ne menjen 16évesen bulizni?
Nem tudom milyen buliról lenne szó,de eleve minden szórakozóhelyen 18 a korhatár...
Amíg egyetemre jártam mindenféle szórakozóhelyen voltam,és nem igazán valóak egy gyereknek.
Ha szombati esti beülős pub-ra gondolsz kérdező az teljesen más.. Milyen jellegű lenne a buli és hol?
Viszont abban nem értek egyet,hogy nem mehetsz a barátaiddal sehova.. ennek semmi értelme. Kérdezd meg a szüleidet ők isezt csinálták? Ők hogyan találkoztak?
25-6éves korukban diploma után első látásra szerelem anyukád pedig szűz volt?..
Az ilyen tiltásokból vannak az érzelmileg roncs emberek,barátok,ismerősök nélkül.. hihetetlen.
OFF
Be kéne már szüntetni ezt a pontozgatást, mert akinek nem tetszik a másik hozzászólása ne sunyi módon pontozgasson, hanem érveljen írásban.
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!