Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit érez, gondol egy apa,...

Mit érez, gondol egy apa, amikor megtudja, hogy a fia meleg?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan apukák válaszára lennék kíváncsi, akik átélték ezt.

2014. dec. 6. 18:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szóval én mint apa, nem gondolkodhatok el azon, hogy ÉN mit rontottam el ami miatt meleg lett a fiam. Egy fokkal sem vagytok jobbak, mint aki a hír hallatán kivágná a fiát. Csak ti a másik oldal szélsősége vagytok.
2015. márc. 3. 23:51
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem apa egy hétig kicsit szomorú volt, de mondta, hogy ő teljes mértékben támogat. na meg innen-onnan van még 6 fiú testvérem, szóval nem aggódik az unokák miatt
2015. márc. 4. 00:12
 23/23 anonim ***** válasza:

Kedves 21:26-os válaszoló!

A maga helyzetében mindenki nagyon megértő tud lenni, nagyon elfogadó és nagyon hiteles önmagához, de ha egy olyan dologgal találja magát szemben, amit nem szeret, esetleg elítéli vagy komoly aggályai vannak vele akkor azt hiszem sokak véleménye megváltozik.

Egy apa felelős a gyermekeiért még akkor is, ha távol vannak, vannak akik már azt is nehezen viselik, ha a gyerek vizisíel, gördeszkázik vagy bringázik, mert még azzal sem akarna szembesülni, hogy akit óvott-védett-nevelt ott legyen sérülten vagy valami még rosszabb történjen vele és ez egy enyhébb példa talán.

Normális esetben minden szülőnek fontos a gyermeke boldogsága de mégis felnőtt emberről beszélünk, akiben van egy kialakult világkép egy nézőpont és bizony a fenti helyzetben nagyon komoly kérdőjelek jelenhetnek meg és ki a felelős a kérdőjelekért? Mint az életben addig, a szülő saját magában keresi a bajokat (még akkor is, ha csak az utcán mondjuk egy nagyobbat esik a gyerek, mert foghatta volna a kezét, mehettek volna másfele, vagy legalább rászólhatott volna, hogy vigyázzon). Ebbe mindenki gondoljon bele, mielőtt olyan mondatokat leírna hogy ki való és ki nem való szülőnek.

2015. márc. 4. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!