Mit érez, gondol egy apa, amikor megtudja, hogy a fia meleg?
Az ilyen apák buták.
Nem lehet velük mit kezdeni.
Általában ezek nem csak ezt nem tudják elfogadni,hanem semmit sem.
Ilyen egyszerű,üres emberek,akik az életben nem látnak semmit,csak követik a többi birkát.
Az ilyen embereknek nem is való a gyereknevelés.
Nem ilyennek neveltelek?:D
Mégis milyennek?
Ha én egy egyszerű heteró férfi lennék,akinek a fia azt mondja,hogy meleg.Először is utána járnék a dolognak.
Nem mondanék sületlenségeket,amiről semmit nem tudok.
Ilyenkor a szülők inkább azon sajnálkoznak,hogy nem tudnak majd mit újságolnia az egyszerű rokonoknak.
Mert hát,ha az ember gyereke mondjuk tudós,vagy akármi az nem olyan értékes,a lényeg,hogy van egy minimálbérből élő élettársa és szaporodnak a semmire.
az nagyobb dicsőség.
Mindenek előtt a kérdésnek örülök, hallgattassék meg a másik oldal is végre! Egy szülőt azért elítélni mert nehézséget okoz neki egy ilyen hírt feldolgozni? Hát nem lehetnek egy szülőnek érzései? Vagy azt jelenti a szeretet, hogy mindent csak úgy örömmel kell fogadnia még akkor is, hogyha az elveivel, világlátásával ellentétes ami történik körülötte?
Nem, a szülő nem egy madár, akinek csak az a dolga, hogy fészket építsen és a fiókáit etesse, akármi is legyen velük, pont ettől többet jelent egy apának egy ilyen hír. Először is aggodalmat, hogy mások hogy fognak vele bánni, bármikor nevetség tárgyává tehetik, megalázhatják, akár ha olyan helyzetbe kerül még meg is verhetik. Ha nem tudódik ki nyíltan a dolog, akkor ott van a folyamatos rejtőzködés és igenis nem bagatell kérdések. Nem akar senki a gyermekének göröngyös, nehéz utat.
Bizony már az sem kis eredmény, hogyha csak tiszteletben tudják tartani az ember életének ezen részét, ez még nem jelent egyetértést vagy elfogadást... Minden esetre átlagos szülőként bizony komoly fefájást tud okozni egy ilyen, nem várt bejelentés.
Olvasva a kommenteket, eléggé ledöbbentem. Nem fogom föl épp ésszel, hogy egy szülő, egy olyan dologért kivágná gyermekét otthonából amiről nem tehet. A sors fintora hogy kinek milyenek a szülei. De szerintem egy biztos. Az a szülő, aki gyermeke szexuális irányultágával foglalkozik, és nem azzal hogy boldog és sikeres legyen az életben, az nem való szülőnek. Az ilyen szülők magukba fordulhatnának, és elgondolkozhatnának, hogy mi lenne ha ő maga lenne meleg. akkot is így állna a dolgokhoz?
Nyilván egy szülőnek többségben váratlanul jön a hír, és lehet fel kell dolgoznia. Itt nem arról van szó hogy a szülőknek nem lehetnek érzéseik, hanem arról milyen módon kezelik a helyzetet. Én egy meleg fiú vagyok, de ha apa lennék, egészen biztos megérteném gondját baját, és nem azon filóznék hogy hol baszt*m el.. és nem pedig az utcára dobnám ki mint a szemetet..
by:15 éves srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!