Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek okkal undorodok...

Szerintetek okkal undorodok és utálom a szüleimet?

Figyelt kérdés

Mostanában anya fura volt egész nap a facebookon chatelt,mikor kimentem és odanéztem egyből kilépett belőle.Kíváncsi voltam és beléptem a facebookjába mielőtt még írnátok,megbántam és tudom hogy ez nagyon nagy köcsögség volt.Egy férfival chatelt,hogy szeretik egymást,fürdőruhás képeket küldött neki meg,hogy majd találkoznak mikor anya nem vált el apától.A chatből megtudtam,hogy anya sosem szerette apát mondta,hogy engem vert kiskoromban meg őt is.Nem telik el olyan nap,mikor ne veszekednének de valamikor annyira,hogy a lépcsőházban is hallani lehet,a szomszédok mondták..Egy pár nappal ezelőtt apa megverte anyát,anya meg visszaütött de én oda szaladtam nem tudom mi lett volna ha nem megyek oda mindegy..tegnap hajnalban megint orditoztak és anya azt mondta egyszer kifog ugrani az ablakot és megöli magát..és apa azt mondja,hogy miattam történt mind ez,meg aztán mondta,hogy szar alak vagyok stb. nem akarok csúnyát írni..most meg már,úgy nincs kedvem velük beszélni,örülök ha nem vagyok itthon.

15l

2014. dec. 6. 14:43
1 2
 11/18 Argloss ***** válasza:
66%

Igen, megvan rá az okod, hogy utáld őket. Anyukádat azért, mert ilyen embert választott és azért mert pluszban még van olyan hülye, hogy vele maradjon, apukádat meg azért amilyen. Nyilván valamilyen szempontból kényelmes nekik a helyzet, azt meg nem értik vagy nem érdekli őket, hogy neked ez milyen érzés.

Másrészt az ételt a lakást a ruhát a netet és egyéb ilyen dolgokat kifizetik helyetted, szóval annyit azért megérdemelnek, hogy legalább megpróbálj velük normálisan kijönni.

Próbáld meg úgy élni az életedet, hogy hamar ki tudj szabadulni ebből a közegből. Egyetem, kollégium, albérlet...

2014. dec. 6. 17:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Majd 3-4 év múlva egyetem vagy főiskola..nemtudok kolis lenni de azért köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 6. 18:34
 13/18 anonim ***** válasza:
5%
Költözz el.
2014. dec. 6. 18:55
 14/18 A kérdező kommentje:
15 évesen?De még nem dolgozom és nem tudnám magamat eltartani iskola mellett pedig időm sincs dolgozni..
2014. dec. 6. 19:01
 15/18 anonim ***** válasza:
12%

"En csak azt nem ertem, miert nem valnak el?

Amugy nekem sem lenne gusztusom, egy olyan ferfihoz , aki ver, de elobb tuti lepnek es csak aztan kezdemenyeznek kapcsolatot massal."

nyilván. vmilyen rejtélyes okból mégis rengeteg nő olyan férfival jön össze, aki agresszív és erőszakra hajlamos. ja tudom, "nem volt előjele, blabla"

a másik meg, h a legtöbb nem is akar ilyenkor elválni, mert túl gyenge hozzá és még "szereti a férjét".

tehát elméletben nagyon okos vagy te is, viszont a gyakorlatban a legtöbb nőn nem is lehet segíteni, mert nem hajlandó elhagyni az agresszív férjét meg ugye eleve nem kéne összejönni egy tahóval. a nőket a saját ostobaságuktól nem tudja senki megóvni.

ezért van igaza a 11/14-nek. az anyádat azért utálod joggal, mert annyira ostoba volt, h hozzáment egy ilyen emberhez, miközben nem szereti, meg azért is mert nem hagyta ott. apád meg simán idióta és értelmi analfabéta meg agresszív is. mind2t joggal utálod.

pedig vhogy el kéne költöznöd. rokonhoz, kollégiumba, vagy megpróbálod elviselni őket, bár ez kétlem, h hosszabb ideig menne.

a 4-eshez hasonló egyszerű válaszolókra meg ne figyelj. a legtöbb ember ostoba, ilyen kérdéseknél csak annyi tud írni,h "biztos mert tini, vagy később máshogy látod blabla".

2014. dec. 7. 08:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.Rokon csak egy van,nagymamám aki Székesfehérváron lakik,én pedig Borsod megyében és az messze lenne,iskolát pedig nem akarok váltani.Megpróbálom elviselni őket..
2014. dec. 7. 11:15
 17/18 anonim válasza:

Vannak ilyen emberek... Anyukád biztos fiatalon ment hozzá a suli menoje apukadhoz. Vannak ilyen Filmek is. J.k. Rowlinggal is ez történt, hozza ment egy baromhoz, lett tőle egy gyereke es verte őket. Elmentek otthonról.

Szerinted anyukád nem érdemel meg egy esélyt? Te is ezt tennéd a helyében. Biztonságra es szeretetre van szüksége. Meglátod,ha összejön anyukádnak sokkal jobb életetek lesz

2015. márc. 23. 18:01
 18/18 anonim válasza:
Szerintem teljesen okkal utálod őket hisz a viselkedésükkel tönkre teszik az gyerekkorodat és a lelkivilágodat is valamennyire.De szerintem legyél erős járd végig az iskolát tanulj olyan keményen ahogy csak tudsz és pár év múlva ha lesz jól fizető állásod és félre raksz pénzt vagy hitelt veszep fel akkor elköltözöl tőlük.
2017. júl. 7. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!