Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen anya (szülö) az aki...

Milyen anya (szülö) az aki nem erti meg a lanya szenvedeset?

Figyelt kérdés
Nehany lany elakar valasztani a paromtol..olyanokat hazudnak hogy csal engem ciganyokkal es masokkal ..es hogy persze mi tisztazuk a dolgokat akkor hagyuk beken..es hogy bennem van a hiba mert szamar vagyok s ilyeneket mondanak nekem a szuleim ..nem ertik meg hogy tul sokat szenvedtem ahozz hogy ne gondoljak a boszura anyira faj s nem ertik meg

2014. dec. 4. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mingyá ideírja, hogyaszongya:

"bocs telorol vagyok"

Most már én is rettentően kíváncsi vagyok...

2014. dec. 4. 20:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mégis milyen bosszura akarsz gondolni?

Szakitottatok?Ki tisztázza a dolgokat?

2014. dec. 4. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

Lefordítom a "sebtében" gépelt szöveget: Tehát a barátnőid azt mondják, a párod megcsal, és addig nem hagynak békén, ameddig nem tisztázod vele. A szüleid azt mondják, szamár vagy, és hogy benned van a hiba. Te pedig úgy gondolod, túl sokat szenvedtél ahhoz, hogy bosszúból bármit tegyél a párod ellen.

Ebből számomra az derül ki, hogy te is tudod, hogy a párod megcsal, a környezeted ki akar húzni téged a helyzetből, de nem tudnak, mert a hiba benned van, szeretsz lábtörlő lenni. Úgy gondolod elhagyni a párod bosszú lenne, nem pedig továbblépés, hogy megtaláld a megfelelő partneredet. Nem értem, ha úgy gondolod eleget szenvedtél, miért akarsz még többet? Miért nem hagyod a fenébe ezt a pasit? (Gondolom te vagy a nő.) Nem ő fog boldoggá tenni..

2014. dec. 4. 21:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nagy problémái 12 évesen. Bocs, de én is lesza..rom.
2014. dec. 5. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!