Ennek a családnak komolyan az a célja, hogy tönkretegyen minket? Mit csináljak, hogy anya ne meneküljön?
Anya 2. házasságának is vége. Megcsalta a mostohaapámat az egyik legközelebbi barátjával és ennek elég nagy visszhangja lett. A mostohaapámmal az én kapcsolatom nem romlott meg, mert olyan volt nekem, mint egy másik apuka, 3 és fél éves korom óta velünk élt. Anya ezt is nehezményezi, mert ő meg úgy viselkedik, mintha ebben a helyzetben ő lenne az áldozat...
Azt találták ki az új barátjával, hogy új életet kezdünk, távolabb Budapesttől. Ő, a "szerelme", az ő fia és én... De mikor közöltem, hogy én tuti nem költözök el, főleg nem azzal a fiúval egy fedél alá, inkább élek egyedül a házunkban, vagy költözök a legjobb barátnőm lakásába, akkor kirobbant a vita, ami már hónapok óta készülőben volt.
Ez szombaton történt, azóta a legjobb barátnőmnél vagyok (egyetemista). Nem értem, hogy anya miért próbál elmenekülni a problémák elől. Ugyanez volt az apával történő szakításakor. Azonnal visszajött velem Magyarországra.
Még másfél évem van a gimiből, minden jó az életemben, az órarendem is tök jó, a tanárokat is kiismertem már.
Nem fogom újrakezdeni ezt valahol máshol.
És ha ez nem lenne elég, azt is megtudtam, hogy a nagymamám első és harmadik válása is anya szeretőjének az apja miatt történt...
Nem mindegy, hogy ki a hibás?
Szerintem a helyzeten ez semmit nem változtat.
Anya ha nem akar elmenni pszichológushoz (nem hiszi, hogy ők tudnának bármiben segíteni), akkor nem tudom elráncigálni...
Februárban leszek 17 éves.
*És ha ez nem lenne elég, azt is megtudtam, hogy a nagymamám első és harmadik válása is anya szeretőjének az apja miatt történt..
Ezt kifejtenéd bővebben?:D
Szia!
Sajnos gyakori, hogy valaki sorozatban válik néhány évenként, és minden esetben ugyanaz a probléma vezet a váláshoz. Ezt persze nem szántszándékkal csinálja. Pszichológus vagy tud segíteni, vagy nem, de ha az illető nem akarja, akkor biztos nem.
Ha meg tudod oldani - legálisan - hogy ne kelljen költöznöd, az jó lenne. Nem tudom, ki a gyámod, nézz utána a lehetőségeidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!