Mi lenne a reakciótok, ha a lányotok egy tanárával lenne együtt?
Én lennék a lány...
Tavasszal érettségizem, de utána is Budapesten maradok az egyetem miatt.
Ez az egész közöttünk több, mint 1 éve tart, titokban.
Az is baj lehet szerintem, hogy a mi családunk gazdag. Nem felvágásból, provokációból írom, tényleg így van. Mindenki és általában társat is az ismeretségi köreinkből választanak. Szóval nem szeretném, ha emiatt konfliktus lenne a szüleim és köztem.
Mert a barátomnak is tehetős a családja, az apukája rá is szerette volna/szeretné hagyni a céget, csak megromlott közöttünk a kapcsolat, mert irányítani szerették volna Őt, nem fogadták el, hogy Neki mások a céljai.
OK. akkor nezd ugy, hogy a gyerek 15, jo jegyeket akar, be akar vagodni a tanarnal, a tanar/no ezt a helyzetet meg kihasznalja.
Hogy tetszene, ha eppen a te gyereked lenne?
Ha nem annak neveled, akkor ne engedd miniszoknyában az iskolába!
Ugyanis sok lány a pad alatti magamutogatással próbálja zavarba hozni, a szemben ülő tanárokat!
#15 De egy tanár ezt ignorálja.
Amúgy tényleg van ilyen, de nem általános iskolában:)
Bocsánat, de ilyenkor nem számít, hogy 14 év alatti, vagy feletti az illető!
Ugyanis a nevelésére ill. a felügyeletére bízott tanulókkal szembeni "erőfölényével" él vissza a tanár vagy tanárnő!
Pontosan, koszonom kedves utolso.
A doki is a beteg gyogyitasara eskuszik fel, nem a kinyirasara.
Kedves #15, az még semmi, tudnád, hogy az milyen vizuálterror volt, amikor a közfelkiáltással jócsajnak tartott 30 alatti kémiatantónéni dobta fel magát a tanári asztalra farmer-miniszoknyában a röpdolgozat alatt... aztán nem értette miért lett minden fiúé karó...nyilván sokkal érdekesebb volt a villanó tangája, mint a benzol szubsztituciós reakciói:)))
Ezeknek a világon semmi jelentősége a jó poénon kívül, és nem, a továbbiakban sem vagyok vevő semmiféle az USA bibliaövi részéből jövő úgymond "erkölcsi" ótvarra... bár tudom, a korlátoltsággal, bigottsággal vegyes ostobaság nem ismer határokat, Lengyelországban is volt politikai kezdeményezés a szexuális korhatár 18-ra emelésére, meg arra is, hogy tiltsák be a Micimackót, mert csak póló van rajta, alul meztelen... na, nekem ezekre az a reakcióm, hogy szörnyűségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!