Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa miért nem szeret? Mit...

Apa miért nem szeret? Mit tehetnék, hogy szeressen?

Figyelt kérdés

Anyukám Sclerosis Multiplexes beteg , és szerintem ez is dob apa gyűlöletén .

Apa(54)

Anya(37)

2014. dec. 3. 21:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
4%
Az apák már csak ilyenek, nem szeretnek senkit sem..
2014. dec. 3. 22:14
 12/26 anonim ***** válasza:
Lány vagy vagy fiú? Lehet anyádra emlékezteted, ha lány vagy, és azért. Plusz mert depis stb.
2014. dec. 3. 22:15
 13/26 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok abban, hogy nem ellened irányul a dolog. Tehetetlennek érzi magát főleg, hogy Ő is beteg. Nem tudom, hogy ebben a helyzetben bármi mást is tudnál- e tenni... csak annyit, hogy türelemmel viseled a szüleid betegségét. Mellette gondolj a jövődre és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy majd felnőttként ne szorulj rájuk esetleg Te tudd őket segíteni. Mindez csak akkor érvényes, ha Apukád a normális keretek között tudja tartani a kedély állapotát és nem bánt Téged akár szóval, akár tettel. Ha bántana az már másik történet.
2014. dec. 3. 22:15
 14/26 A kérdező kommentje:

Lány vagyok.

Anyukámra nem hasonlítok annyira .

De ha hasonlítanék , azért utálna?

2014. dec. 3. 22:16
 15/26 A kérdező kommentje:
Szóval bánt , és kiskorommal tettekkel is , de nem tudok mit csinálni.
2014. dec. 3. 22:17
 16/26 A kérdező kommentje:
kiskoromban*
2014. dec. 3. 22:17
 17/26 anonim ***** válasza:
A betegségnek NEM te vagy az oka. Nagy a baj és nem tudják az okát. Apukád ettől a nagy bajtól megkeseredett, s azt érzed. Próbálj valami tanulmányodba belemélyedni,és abban örömet találni. Ne töltse ki az életed a tehetetlenség a szüleid miatt. Mi szeretnél lenni?
2014. dec. 3. 22:31
 18/26 A kérdező kommentje:

Boldog. Boldog szeretnék lenni egy normális családban.

Normális karácsonyt , születésnapokat. Egy sétát az anyukámmal.

D egyenlőre csak egyet.

Énekelni szeretnék. Szeretnék énekesnő lenni.

Nem nagy dolog,de nekem fontos.

2014. dec. 3. 22:34
 19/26 anonim ***** válasza:

Jársz valahová tanulni énekelni? az jó. És ha szépen énekelsz, előbb-utóbb boldog leszel és a környezeted is.

"Mindenik embernek a lelkében dal van,

és a saját lelkét hallja minden dalban.

És akinek szép a lelkében az ének,

az hallja a mások énekét is szépnek."

Babits Mihály

2014. dec. 3. 22:37
 20/26 A kérdező kommentje:
Kiskoromban lelkes kórustag voltam , de apa nem jött el egy előadásra sem.Mindig megígérte , de soha nem jött el ,és abbahagytam.
2014. dec. 3. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!