Anyám ellenzi a kapcsolatom. Szülők, vélemény?
A fiú aki tetszik félig cigány. Anyámék kitagadnának, hallani sem akarnak róla. Azonban én nagyon szerelmes vagyok ebbe a fiúba..
Hiába szóbahozom a dolgot egyből "megne tudjam" "te innen repülsz"... Rendbe én se szeretem a cigányokat, eszem ágába sem lenne összejönni velük, de ez a fiú :(
17éves vagyok/L
1. 17 évesen nem küldhetnek el a szülök otthonról, mert a nagykorúságodig ök felelösek érted.
2. Kitagadni amiatt nem lehet senkit, mert nem a szülöknek tetszö partnere van.
Jézusom, szokás szerint annyira primitív válaszok vannak,h az elképesztő.
A magyar emberek többsége rasszista és ostoba. ez látszik is a válaszokból. Tegyük fel, h tényleg rendes a srác és a rokonsága is, ha ezek után is ki akarnának tagadni anyádék, akkor rossz szülők és ostobák.
A másik észlény, aki meg Borsoddal jön, tud értelmezni néhány mondatot, vagy elborítja az agyát a rasszizmus?
Mindenki tudja, h a c-gányok nagy része milyen, nem véletlenül utálják őket, de a szóban forgó srác csak félig az, és normális is.
Az én keresztanyám is félig az, és meg nem mondanád róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!