Anyám ellenzi a kapcsolatom. Szülők, vélemény?
A fiú aki tetszik félig cigány. Anyámék kitagadnának, hallani sem akarnak róla. Azonban én nagyon szerelmes vagyok ebbe a fiúba..
Hiába szóbahozom a dolgot egyből "megne tudjam" "te innen repülsz"... Rendbe én se szeretem a cigányokat, eszem ágába sem lenne összejönni velük, de ez a fiú :(
17éves vagyok/L
Nem érted, mi?
Nem a sráccal van a baj. Hanem a kiterjedt rokonsággal!
Jaj , ti nagy cigany vedok, tessek koltozni Borsod megyebe, onnan pedig Ozdra vagy Putnokra. Igazi elmenyekben lesz reszetek, bar szerintem 1 nap mulva kuszva masznatok vissza a "rohadt magyarok" altal lakott varosokba, falukba. Ennyit errol.
Nekem voltak cigany bnoim, szerettem oket, de a csaladjaik borzasztoak voltak. Vegul emiatt is szakadt meg a kapcsolat, sajnos.
Amugy vannak kivetelek(ok is ilyenek voltak), de mint lany, konyorgom verd ki a fejedbol! Szerelmi viszonyba ne kezdj vele! Van meg ezer masik fiu, biztos vagyok benne, hogy talalsz majd mast.
Arról nem írtál, hogy a srácnak te is tetszel? Ő is akar veled járni?
Én éltem Borsod megyébe, Arlón. 13 évig. Meg kell ismerni a kultúrájukat és elfogadni, ez van akinek megy van akinek nem. Én is találkoztam rendes cigányokkal és a másik oldallal is. De az biztos, ha tudják és látják rajtad, hogy emberszámba veszed őket, akkor te is tiszteletet kapsz az Ő részükről. Én Arlón a sötét utcán bármikor végig mehettem, nem kellett félnem. A kóbor kutyáktól jobban féltem, mint a cigányoktól.
Igen a fiú is akarja.
Én is Borsod megyei vagyok, itt élek születesemtol,szoval megszoktam a ciganyokat korulottem. Eleg "veszelyes" faluba lakok, en is siman vegig megyek este egyedul. Ismerem a ciganyokat,veluk nottem fel. ugy ertve hogy altalanos iskola, ugyhogy ismerem nagyjabol milyenek ezek a romak. De ez a fiu naluk rendesebb. Nem ez a vagyokaki vagyok, roma vagyok feljetek tolem. Neveltek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!