Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tehetek helyzetmeghatár...

Hogyan tehetek helyzetmeghatározót egy telefonra?

Figyelt kérdés
Van egy 13 éves lányom aki állandóan meglóg este otthonról. Hiába zárom az ajtót vagy figyelek éberen akkor is megtalálja a módját, hogy megszökjön. Elváltam a feleségemtől mikor 2 éves volt a lányom. A volt feleségem felkereste és telebeszélte a fejét minden hazugsággal. Azóta sokszor szökik el és este ér haza. Arra gondoltam, hogy a telefonjára valami helyzetmeghatározó alkalmazás nincsen e? Már szereltettem fel riasztót és zárat szereltettem az ablakaira is. De ezek mellett még dokihoz is járatom, hogy próbálja erről leszoktatni (innen tudtam meg h a volt feleségem mondott neki dolgokat mert a lányom elárulta a dokinak) Biztosra akarok menni. Nincs esetleg ilyen alkalmazás vagy hasonló amivel tudhatom h épp hol tartózkodik? (telefonja nélkül se hova nem megy)
2014. dec. 3. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Nincs ilyen alkalmazás. Nem is lenne legális.
2014. dec. 3. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
2014. dec. 3. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Nem a gyerekre kell nyomkövető,hanem meg kell tanulni jó szülőnek lenni.
2014. dec. 3. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne legális nem is lennének ilyen fejelsztések amiket aztán piaci alapon megvásárolhatsz.

Nyilván ha egy felnőtt telefonjára akarod tenni, akkor kell a beleegyezése, de a lánya még kiskorú.

2014. dec. 3. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Cerberus app
2014. dec. 3. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

amúgy egy 13 éves gyerek 3 kattintással letörli az alkalmazást :D

és igaza volt annak, aki azt írta, hogy nem kémkedni kell a kislány után, hanem a kapcsolatotokat kell helyrehozni.

2014. dec. 3. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ért a telefonhoz akkor úgyis észreveszi az új programot.
2014. dec. 3. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Hová megy? És miért? Én inkább ezeket deríteném ki. Mitől menekül? Miben nem bízik? Lehet, hogy azt próbálgatja: ha ezt megteszem, apu akkor is szeretni fog? Mondd el neki sokszor, hogy igen, akkor is. (Persze hozzáteheted, hogy ettől még nyugodtan vagy mérges rá, és csalódott, de szeretni, azt mindig fogod.)

Adj /vagy adass valakivel, akiben bízik/ a keze ügyébe könyveket. Már, ha érdeklik a könyvek. Sok mai olvasmány is nagyon jó értékrendet közvetít tudat alatt is. Éhezők viadala (ami a Battle Royale soft változata), vagy akár a Harry Potter könyvek, de a Jégtánc, vagy az Álmok Tengere is fantasztikusak.

Beszélgess vele sokat. Legalábbis próbálj, és ne add fel.

Mit mondott neki az anyja? Mivel tömte a fejét? Ezek is fontosak, ebből ki tudsz indulni.

2014. dec. 3. 18:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem a lányommal teljesen jó volt a viszonyunk amíg az ex feleségem fel nem bukkant. Onnantól, hogy beszélt vele teljesen kifordult magából a lányom. Nem tudom mit mondott neki mert nekem se árulta el. Mikor ez az egész kezdődött megrémültem és egy dokihoz kezdtem járatni, hogy vizsgálja ki mi baja. Annyit mondott el neki, hogy a volt nejem mondott dolgokat.
2014. dec. 3. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!