Anyukám felhívott,megkérdezte,mit csináltunk hétvégén. Elmondtam neki,h a gyerekekkel (6 éves és 2 éves) feldíszítettük a lakást, feltettük a karácsonyi fényeket. Erre közölte,h remek,most azért nem fog aludni,mert azon fog aggódni,h mikor lesz lakástűz nálunk. Erre körülbelül csak hápogni tudtam, mire rámcsapta a telefont,mondván,h velem még beszélgetni sem lehet. 30 éves vagyok, 7 éve élek külön tőle. Valaki kisegítene,h mit csináltam rosszul?
Ő is mindig rommá "fényezte" a házunkat,kertesházuk van,én panelban lakom most. Viszont az tény,h a karáccsonyok katasztrófák voltak, gyűlöltem is mindig,amig nem lett saját családom.
Viszont amellett se tudok elmenni,amit az előbb mondtatok, hogy 7 évig nem volt ezzel gond,most lettem hirtelen alkalmatlan a ledes égősor megfelelő használatára. Na,nem mintha bármit is valaha jól csináltam volna,de ebben a témában ez az első. És ez azért szerintem elég alap dolog...
2014. dec. 1. 17:49
12/19 anonim válasza:
Talán zavarja hogy mér nem iránythat. Ez derült ki mind2 beszélgetésből. Amin reagálát és nem ugráltál füttyszóra, leesett neki hogy a kicsi lánya már nem ugrik mindenre gondolkodás nélkül hanem átgondolja a helyzetet, mérlegel és maga dönt.
2014. dec. 1. 17:53
13/19 anonim válasza:
Szerintem nyugodj le és probáld kiverni a fejedből az anyádat. Ne hívosgáld, majd ha baja van felkeres. Szerintem egy felnőtt embernek el lehet magyarázni hogy nem vagy kíváncsi a hülyeségére.
2014. dec. 1. 17:58
14/19 A kérdező kommentje:
Hidd el,nem én hívogatom... Megtalál ő, és ha nem elég kimerítő a válasz,akkor látod,én vagyok a rossz. Ha megbeszámolok,akkor meg azért vagyok a rossz. Hogy is mondta az előbb valaki? Ez tényleg a van sapka-nincs sapka esete.. :(
2014. dec. 1. 17:59
15/19 anonim válasza:
Valami más baja van, és rajtad tölti ki a haragját.
Kérdezd meg mi igazából a baja, lehet el akar mondani valamit.
Vagy menstruál.
2014. dec. 1. 18:32
16/19 A kérdező kommentje:
66 évesen már biztos nem, méhe sincs hozzá. (44 évesen kivették). Ami baja van,az szerintem én vagyok, meg az egész élete. De ezt már nem tudom jóvá tenni. Csak fáj,h az én szeretett édesanyám azon élvezkedik,h hogy tud engem is lerombolni őszinte szeretet és aggódás címén..
2014. dec. 1. 18:42
17/19 anonim válasza:
Hahaha, ha nem a te anyádról lenne szó, azt hinném, az enyém :)
Ugyan ilyen, előre rémeket lát, a hírek meg kész mumus...
Neki is a lakástűz a mániája karácsonykor, na meg a szén monoxid mérgezés, ha hallja a hírekben.
Nem fog változni, de nem a te hibád!
2014. dec. 1. 21:22
18/19 anonim válasza:
Hehe én is azt hinném az én anyámról van szó. Neki is a lakástűz a mániája, még sütni sem lehet, mert fél, hogy kigyullad..
2014. dec. 2. 00:49
19/19 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy 12.000 Ft-ért hívtál egy villanyszerelőt aki átnézte és szakszerűen feltette a füzért. Erre mit fog mondani? Fogadjunk semmit, mert csapdába került.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!