Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, hogy...

Mennyire normális, hogy ennyire kötődik a gyerekhez?

Figyelt kérdés
Párom régen nem nagyon akart gyereket és nem is az az anya típus volt ,de becsúszott és nem volt kérdés ,hogy megtartjuk.Az egész terhesség alatt végig nyugodt volt látszólag nem nagyon izgatta a dolog.Amikor megszületett a pici viszont teljesen megváltozott.Azóta minden egyes pillanatban a kicsivel akar lenni ,nem hagyja ,hogy más vigyázzon rá,éjszaka is felkel ,hogy megnézze minden rendben van-e vele,alig engedi ,hogy valaki csak hozzáérjen és még sorolhatnám.A munkáját is feladta amit imádott azért ,hogy a babával lehessen egész nap.
2014. nov. 29. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Ez nem kötődés. Ez a női magazinok és az ősanyák által terjesztett totális butaságok teljes átvétele.
2014. nov. 29. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Le lehet pontozni de ez beteges viselkedés.
2014. nov. 29. 20:30
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Nem normális, de ma sok nő ilyen. A gyereknek teszi ezzel a legrosszabbat.
2014. nov. 29. 20:31
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Mennyi idős a gyerek? Abból amit írtál ufy jon le, h még pici és akkor sztem teljesen normális. ..az első pár honap sztem is ilyen
2014. nov. 29. 20:33
 5/12 A kérdező kommentje:
10 hónapos
2014. nov. 29. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
34%

Az első pár hónap sem lehetne ilyen. Nem kell az anyának minden idejét a babával töltenie. Csak a magazinok, meg a többi anyuka szerint nem lehet a babát egyedül hagyni, vagy ha sír, azonnal fel kell venni.

Az anyukák meg panaszkodnak, hogy semmire nincs idejük és hulla fáradtak.

2014. nov. 29. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
Vagy kompenzál, mert lelkiismeret furdalása van. Több van emögött, mint a magazinok üzenete. Viszont tényleg túlmegy egy határon.ui
2014. nov. 29. 21:15
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Hát akkor velünk van a gáz, mert a ferjem is normálisnwk tartja, sose mondta, h bolond lennék. ..az altalad felvetett dolgok:10 hónapos gyerek mellett nagyon kevés anyuka dolgozik, felkel hozzá éjjel, mert mondjuk fél évig minden éjjel kelt, és attól, h a gyerek atalussza az éjszakát o még ébred mert megszokta..akkor meg már ranez, esetleg betakarja..nem adja senkinek. ..ja ezt nekem is mondták, meg azt is, h elrontottam, h csak velem alszik el.. csak azt felejtették el, h egyedül vtam vele minden este és ha sírt, akkor visszaadta rögtön mki, h engem akar..ezek után köszi, nem sok valasztasom volt...és még sorolhatnam...szóval azért én meghallgatnam anyuka verzióban is a sztorit...vagy ha netán mamara bíztam, egy idő után a fejemhez vágta, h neki ez sok, pihe
2014. nov. 29. 21:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocs elküldte hamar..szoval, h neki sok, pihenni akar..wmi érthető csak sztem nem a fejemhez kellett vna vágni, hanem szolni normálisan...ja es ezzel artok a legtobbet a gyereknek, h pl nem hagyom sirni és stb..kétlem. ..az más tészta ha ez az egész a kapcsolatotok rovására megy..akkor viszont beszélni kell róla, h ti ketten is léteztek még, mint pár, nem csak mint apa és anya
2014. nov. 29. 21:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapos mellett még jó hogy nem dolgozik...
2014. nov. 30. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!