Ti elengednétek a 13 éves lányotokat a barátnőjéhez, ahol az elmondása szerint idősebb fiúkkal lennének, aki a barátnője barátai?
Én nem engedném el, főleg, hogy 15-17 éves fiúkkal lennének. Fiúk, tinik és idősebbek is.
Ha a saját házamban lennének, akkor oké, de így, másik városban necces. És nem valami durva dologra gondolok, de szerintem még korai.
Hat szerintem ha a lanyod 8.os a fiuk nem is sokkal 'idosebbek'
Es szerintem jar a lanyodnak a kikapcsolodas, mert lehet esetleg kesobb ilyen bezart okokbol sulyosabba valhat a helyzete. Szerintem meg a lanyod is bevagna a durcat ha nem engedned el es ez is szetszedne a csaladot.
Miért vagy szánalmas? Mert ennyire korlátozni akarod a gyereked. Ha normális, nem fogják megdugni, ha meg nem az - te ismered -, akkor úgysem engeded, bármit írunk.
De furcsa, apában fel sem merült, hogy ne engedjen a barátaimmal lenni/ott aludni, akik között szintúgy voltak srácok.
És később 15-16 évesen is mehettem barátnőmhöz aludni, vagy a barátainkhoz, ahol voltak idősebb srácok, akik be is próbálkoztak. De ismertük a NEM szócskát, hiába szerettek volna ezt-azt, nevetve hajtottuk el őket.
De ha már most ennyire nem bízol a lányodban, mi lesz később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!