Ez elég indok, hogy elköltözzek?
Amugy nem vagyok I.T. zseni, de en mindig a regi email cimemet hasznalom az F.B.-n, ami mar nincs, mas szerverrel is vagyok. Minek irassam at?
Irj rajuk, hogy mi van, probald meg, azt kesz.
xbox van a dologban vagy nincs, én úgy vagyok vele, hogy ha valahol ilyen mértékű agresszió tud kitörni, onnan menni kell. kész. és marhára mindegy, hogy amiatt volt-e, hogy a konyha közepére kakilt-e a kutya vagy elúszott 250 ezer egy xbox accounttal vagy miattad szakadt be a tető stb. mindegy.
saját tapasztalatból mondom, sajnos. én nem szívesen maradok olyan helyen, ahol fenyegetve érzem magam, fizikailag és/vagy lelkileg, érzelmileg. nekem bőven elég indok lenne az, ami veled történt, kérdező. (nevezzen bárki "gyengének", nekem már egy pofon kiváltotta azt, hogy elhúzzam a csíkot. én pont ettől érzem magam erősnek, hogy tudtam lépni, azaz lelépni a gáz helyzetből, mielőtt berobbant volna minden, akár.)
és az ajtóüveg törés meg pláne nem azt mutatja, hogy valaki szimplán nagyon ideges, feszült lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!