Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez elég indok, hogy elköltözzek?

Ez elég indok, hogy elköltözzek?

Figyelt kérdés
Apával szörnyű a viszonyom napok óta... mondjuk sosem voltunk oda egymásért, de az utóbbi időben ki is mondja amit gondol rólam... a szomszédok mindent hallottak. (Kitörte az ajtóm üvegét, üvöltözik, fenyegetőzik, stb) Néhány napja nekem jött, anyu állt közénk sírva. El szeretnék költözni itthonról, a mamámékhoz. Ott nőttem fel, sokat vagyok ott és elkél a segítségem a házimunkában. Viszont dolgozni szeretnék és folytatni a tanulmányaimat, ahogy eddig is volt. Szeretnék kicsit önálló lenni végre, a saját lábamra állni, még ha más is lesz a napi rutinom, mint az eddigi megszokott. Viszont nem tudom, hogy mit reagálnának rá a szüleim... mondjuk 20 éves múlottam. Bár eddig elég 'anyuci kicsi fia' típus voltam, de néhány hónapja végre elhagytam ezt és önállósodom.

2014. nov. 28. 00:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amugy nem vagyok I.T. zseni, de en mindig a regi email cimemet hasznalom az F.B.-n, ami mar nincs, mas szerverrel is vagyok. Minek irassam at?

Irj rajuk, hogy mi van, probald meg, azt kesz.

2014. nov. 28. 01:27
 12/14 A kérdező kommentje:
írtam nekik, felhívtam az ügyfélszolgálatot és hiába tudom azonosítani magam. zsákutca....
2014. nov. 28. 01:43
 13/14 anonim ***** válasza:
most az xbox érdekel, vagy a költözés?menj a nagyanyádhoz és vidd az xboxod,majd megoldódik
2014. nov. 28. 01:49
 14/14 anonim ***** válasza:

xbox van a dologban vagy nincs, én úgy vagyok vele, hogy ha valahol ilyen mértékű agresszió tud kitörni, onnan menni kell. kész. és marhára mindegy, hogy amiatt volt-e, hogy a konyha közepére kakilt-e a kutya vagy elúszott 250 ezer egy xbox accounttal vagy miattad szakadt be a tető stb. mindegy.

saját tapasztalatból mondom, sajnos. én nem szívesen maradok olyan helyen, ahol fenyegetve érzem magam, fizikailag és/vagy lelkileg, érzelmileg. nekem bőven elég indok lenne az, ami veled történt, kérdező. (nevezzen bárki "gyengének", nekem már egy pofon kiváltotta azt, hogy elhúzzam a csíkot. én pont ettől érzem magam erősnek, hogy tudtam lépni, azaz lelépni a gáz helyzetből, mielőtt berobbant volna minden, akár.)

és az ajtóüveg törés meg pláne nem azt mutatja, hogy valaki szimplán nagyon ideges, feszült lett.

2014. nov. 28. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!